Cookies

HETAG TAGRENOVERING

Nyt liv til dit gamle tag

Tagpap er et stærkt materiale. Det holder – helt enkelt. Samtidig er det meget fleksibelt at arbejde med. Det er din garanti for en flot renovering og økonomisk fornuftig løsning.

Renovering af tage med tagpap

Renovering med ny papdækning udføres direkte på eksisterende paptag efter grundig klargøring. Herefter udføres den nye tagdækning med 1 eller 2-lags tagpap – alt afhængig af den enkelte taghældning.

Ved synlige tagflader kan den nye tagdækning f.eks. udføres som en listedækning. I forbindelse med renovering udskiftes tagtilbehør, herunder bl.a.:

 • Sternkapsler
 • Hætter
 • Tagnedløb
 • Ovenlys

 

Sammen med den nye tagdækning kan der evt. udføres merisolering ovenpå den eksisterende tagdækning/tagkonstruktion. Merisolering udføres med kileskåret isolering for faldopbygning eller opretning på den eksisterende tagflade.

Tagpap_Tagrenovering_Hetag-Tagdaekning


Renovering af tage
oprindeligt udført med naturskifer, eternitskifer og bølgeternitplader

Renovering starter med at demontere og fjerne den eksisterende tagbelægning. Herefter udføres der nyt underlag for tagdækning med fast pladeunderlag af f.eks. krydsfiner.

Fast plademateriale af krydsfiner eller trædefaste mineraluldsplader kan også udlægges direkte ovenpå den eksisterende tagbelægning.

Den nye tagdækning udføres med 1 eller 2-lags tagpap, afhængig af taghældning, og ved synlige tagflader kan den nye tagdækning udføres som listedækning.

 

Kontakt os for et godt tilbud>>< TILBAGE

INFORMATION

 • To nye firmaer i Hetag kæden

  Til orientering er der pr. 2.1. fire firmaer under Hetag brandet. Udover Hetag Tagdækning Nord og Hetag Tagdækning Syd skifter Nordjysk Tag og JK Tagentreprise navn til hhv. Hetag Nordjysk Tag og Hetag JK Tagentreprise. Pt. arbejder vi på en ny hjemmeside, hvor alle 4 firmaer er repræsenteret. Vi forventer lancering af denne i løbet af 1. kvartal. LÆS MERE 

  02.01.18

 • Hetag Tagdækning Syd leverandør til Tirpitz museet

  Hetag Tagdækning Syd har været leverandør på det nye Tirpitz museum i Blåvand, der er tegnet af BIG arkitekter. Se flere detaljer om projektet under vores referencer. LÆS MERE 

  14.11.17

 • Tagdækning på JYSK PARK

  Hetag Tagdækning Nord har udført tagdækningen på det nye flotte stadion ”JYSK PARK” i Silkeborg. Tagdækningsopgaven var på i alt 2500 m2+ 2 lag tagpap på Mineralulds isolering, og blev udført i efteråret 2016 og foråret 2017. Arkitekterne bag stadion er Aarstiderne Arkitekter JYSK PARK har plads til i alt 10.000 tilskuere og blev indviet i juli 2017. LÆS MERE 

  31.08.17

 • Deltagelse i DHL Stafetten 2017

  Hetag Tagdækning Nord deltog onsdag d. 16.8 i DHL Stafetten i Mindeparken i Aarhus. Det var første gang vi deltog, og det var en stor succes. Helt i DHL-stafet-ånden havde vi gjort deltagelsen til et hygge arrangement, hvor både medarbejdere og familiemedlemmer deltog, og de fleste også med "løbenummer". I alt var var vi knap 20 deltagere. Vi havde vores eget telt med logo og efter… LÆS MERE 

  18.08.17

REFERENCER

Tagpap_Hetag-Tagdaekning_reference_Boligselskab2-960x350

Om Hetag Tagdækning

Hetag Tagdækning tilbyder tagdækning med tagpap i hele landet - fra ny tag, tagrenovering til tagservice. Vi dækker tag på alt fra private boliger til industribyggeri, erhvervsbyggeri og institutionsbyggeri. Ud over tagpap leverer og monterer vi også ovenlys, isolering, spær mv.

Tag fat på os - vi er din professionelle partner i tagdækning.

Værktøjer