Cookies

HETAG TAGRENOVERING

Nyt liv til dit gamle tag

Tagpap er et stærkt materiale. Det holder – helt enkelt. Samtidig er det meget fleksibelt at arbejde med. Det er din garanti for en flot renovering og økonomisk fornuftig løsning.

Renovering af tage med tagpap

Renovering med ny papdækning udføres direkte på eksisterende paptag efter grundig klargøring. Herefter udføres den nye tagdækning med 1 eller 2-lags tagpap – alt afhængig af den enkelte taghældning.

Ved synlige tagflader kan den nye tagdækning f.eks. udføres som en listedækning. I forbindelse med renovering udskiftes tagtilbehør, herunder bl.a.:

  • Sternkapsler
  • Hætter
  • Tagnedløb
  • Ovenlys

 

Sammen med den nye tagdækning kan der evt. udføres merisolering ovenpå den eksisterende tagdækning/tagkonstruktion. Merisolering udføres med kileskåret isolering for faldopbygning eller opretning på den eksisterende tagflade.

Tagpap_Tagrenovering_Hetag-Tagdaekning


Renovering af tage
oprindeligt udført med naturskifer, eternitskifer og bølgeternitplader

Renovering starter med at demontere og fjerne den eksisterende tagbelægning. Herefter udføres der nyt underlag for tagdækning med fast pladeunderlag af f.eks. krydsfiner.

Fast plademateriale af krydsfiner eller trædefaste mineraluldsplader kan også udlægges direkte ovenpå den eksisterende tagbelægning.

Den nye tagdækning udføres med 1 eller 2-lags tagpap, afhængig af taghældning, og ved synlige tagflader kan den nye tagdækning udføres som listedækning.

 

Kontakt os for et godt tilbud>>< TILBAGE

INFORMATION

REFERENCER

Tagpap_Hetag-Tagdaekning_reference_Boligselskab2-960x350

Om Hetag Tagdækning

Hetag Tagdækning tilbyder tagdækning med tagpap i hele landet - fra ny tag, tagrenovering til tagservice. Vi dækker tag på alt fra private boliger til industribyggeri, erhvervsbyggeri og institutionsbyggeri. Ud over tagpap leverer og monterer vi også ovenlys, isolering, spær mv.

Tag fat på os - vi er din professionelle partner i tagdækning.

Værktøjer