Cookies

HETAG TAGSERVICE

Tagservice. Så holder dit tag tæt.

Hetag Tagdækning tilbyder fagkyndigt og professionelt en række serviceydelser, der sikrer optimal vedligeholdelse af dit tag.


Tagserviceeftersyn

Tagserviceeftersyn er en individuel aftale om hel- eller halvårligt eftersyn af tagflader, kantinddækninger m.m. Vi tilbyder bl.a. rensning og rengøring af tag og ovenlys samt reparation af mindre skader. Vi udfærdiger også renoveringsforslag.

Tagpap_Tageftersyn_Hetag-Tagdaekning


Tageftersynsrapport

Ved huskøb og hussalg er det en stor fordel at kende tagets beskaffenhed. Vi tilbyder en professionel tageftersynsrapport / tilstandsrapport. Vores tageftersynsrapport er også et rigtig godt værktøj til budgetplanlægning for erhvervs- og industrivirksomheder.


Vedligeholdelsesanvisning

Vi tilbyder en udførlig vedligeholdelsesanvisning, som kan åbnes og printes her fra siden. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere råd og vejledning om vedligeholdelse af dit tag.

 

Se vores gode råd og anvisninger>>< TILBAGE

INFORMATION

REFERENCER

Tagpap_Hetag-Tagdaekning_reference_Boligselskab2-960x350

Om Hetag Tagdækning

Hetag Tagdækning tilbyder tagdækning med tagpap i hele landet - fra ny tag, tagrenovering til tagservice. Vi dækker tag på alt fra private boliger til industribyggeri, erhvervsbyggeri og institutionsbyggeri. Ud over tagpap leverer og monterer vi også ovenlys, isolering, spær mv.

Tag fat på os - vi er din professionelle partner i tagdækning.

Værktøjer