Cookies

OFFENTLIGT BYGGERI

Sikkerhed for professionelle løsninger

Hetag Tagdækning er det gode, sikre valg inden for tagdækning til offentligt byggeri.

s mere her om vores løsninger med betonelementer, ståtrapezplader, træbaserede tagkassetter og plademateriale. Det er fælles for alle, at opbygning af fald i skotrender sker med kileskårne mineraluldsplader. Det er også fælles, at der kan indbygges ovenlys – naturligvis i henhold til kravene om dagslys og røgventilation.

Tagpap_Offentligt-byggeri_Hetag-Tagdaekning


Betonelementer

På underlag af betonelementer oplagt vandret eller med fald udføres strimling eller dampspærre. Isolering foregår med kileskåret eller plan isolering i henhold til gældende myndighedskrav. Tagdækning er med 2-lags tagpapdækning.


Ståltrapezplader

Tagkonstruktion kan udføres alene med ståltrapezplader oplagt på
bærende underlag af f.eks. stål, træ, beton eller evt. med mellemliggende betonelementer (ribbetagplader). Ståltrapezpladerne kan leveres interiørlakerede og perforerede for forbedring af akustikforhold.

Dampspærre udlægges direkte på ståltrapezpladerne eller placeres i isoleringsopbygningen. Isolering foregår med kileskåret eller plan isolering i henhold til gældende myndighedskrav. Tagdækning er med 2-lags tagpapdækning.


Træbaserede tagkassetter

Tagkonstruktion kan udføres alene med tagkassetter, oplagt på bærende underlag, af f.eks. stål, træ, beton eller eventuelt med mellemliggende betonelementer (ribbetagplader).

Tagkassetterne leveres normalt med fabrikspåklæbet underpap, indbygget isolering/dampspærre og færdig underside af træbetonplader for forbedring af akustikforhold.Tagdækning er med 1-lags tagpapdækning.


Pladematerialer

Tagdækning er med 2-lags tagpapdækning.

Ved et tag med tilstrækkelig hældning kan tagdækningen dog udføres som 1-lags tagpapdækning, og eksempelvis også som liste– eller plankedækning.< TILBAGE

INFORMATION

REFERENCER

Tagpap_Hetag-Tagdaekning_reference_Boligselskab2-960x350

Om Hetag Tagdækning

Hetag Tagdækning tilbyder tagdækning med tagpap i hele landet - fra ny tag, tagrenovering til tagservice. Vi dækker tag på alt fra private boliger til industribyggeri, erhvervsbyggeri og institutionsbyggeri. Ud over tagpap leverer og monterer vi også ovenlys, isolering, spær mv.

Tag fat på os - vi er din professionelle partner i tagdækning.

Værktøjer