Cookies

Skanderborg Fælled

Skanderborg Fælled

Skanderborg Fælled er et samlet byggeri med kommunens nye rådhus, dobbelthal samt lokale politistation. Byggeriet er en samling af flere bygninger opdelt i forskellige zoner. Fælles er dog er bygningernes funktinoner ligger åbne og tilgængelige og hvor man udnytter potentialet i landskabet sammen med byggeriet. Byggeriet blev i 2017 DGNC certificeret (Platin)

Hetag Tagdækning Nord A/S har lagt tagdækningen på 7.500 m2 samt det grønne tag bestående af sedumplanter, og udgør 5.000 m2 af den samlede tagkonstruktion.

Arkitekt: Schmidt Hammer Lassen

Kunde: KPC

Se videoerne omkring projektet og det grønne tag. De er udarbejdet for Nature Impact, og på videoen med udtalelser fra entreprenøren fortæller Torben Rasmussen, Hetag Tagdækning Nord om deres del af projektudførelsen og fordelene ved Nature Impact Roof.

Se video om projektet set fra entreprenørens side

Se video, hvor arkitekt Karl Kjærgaard Thorsen fra Schmidt Hammer Lassen udtaler sig om projektet.

  • Hetag Tagdækning Nord A/S
  • Grønne tage


< SE ANDRE REFERENCER:

< TILBAGE

Fakta om projektet

Fakta om projekt:
Nybygning. Offentlig

 

Areal:
Ca. 7500 m2 tagdækning og 5.000 m2 grønt tag

 

Udført:
2015

 

Opbygning:
Bl.a. mineraluld og 2 lag tagpap samt sedumtag.

 

Kunde:
KPC

Om Hetag Tagdækning

Hetag Tagdækning tilbyder tagdækning med tagpap i hele landet - fra ny tag, tagrenovering til tagservice. Vi dækker tag på alt fra private boliger til industribyggeri, erhvervsbyggeri og institutionsbyggeri. Ud over tagpap leverer og monterer vi også ovenlys, isolering, spær mv.

Tag fat på os - vi er din professionelle partner i tagdækning.

Værktøjer