Igen i år har Hetag Nordjysk Tag A/S valgt at støtte Ida Janum Riis. Igennem de sidste 4 år har vi støtten Ida, så hun har fået den nødvendige opbakning til udstyr, ture og kørsel til stævner.

I et takkebrev til Hetag Nordjysk Tag A/S fortæller Ida lidt om sæsonens resultater og oplevelser:

 

Sæson 2020/21

Tusind tak for støtten til Hetag Nordjysk Tag!

 

Ved følgende stævner har jeg deltaget:

– DM Ungdom individuelt U17, Greve

– Senior A-stævne, Skovbakken

– Victor Denmark Junior presented by Danisa, Odense

– Senior Grand Prix, abc Aalborg (Gigantium Aalborg)

– RSL UDM U19, Greve

– (Ugentlig træning i Triton Aalborg)

 

 

Holdkampe:

Til dagligt spiller jeg holdkampe for badmintonklubben Aalborg Triton. Sæsonen har desværre været præget af corona, så derfor har der kun været få holdkampe samt turneringer i denne sæson. Jeg har dog spillet på vores andethold, som spiller 2. division samt to kampe i Danmarksserien.

 

 

Et udpluk af mine placeringer:

I denne sæson har jeg deltaget i mit første senior A stævne. Her formåede jeg at få en tredje plads i single samt en anden plads i damedouble med min makker Alberte Christensen fra Ikast.

Derudover lykkedes det mig at nå to kvartfinaler i single samt damedouble til RSL UDM i Greve. 

 

TAK:

Jeg er så utrolig glad og taknemmelig for Jeres støtte. Det kan ikke beskrives, hvor meget jeg sætter pris på, at I har støttet mig i 3 sæsoner.

Tusind tak for endnu en god sæson. Jeg håber, at I er klar til en ny sæson, som forhåbentlig bliver uden corona, og i stedet en masse fede oplevelser. Sæsonen starter ud med et internationalt U19 stævne i Gentofte 😉

 

Vi ønsker Ida en fortsat god sæson!