Igen i år har Hetag Nordjysk Tag A/S valgt at støtte Ida Janum Riis. Igennem de sidste 5 år har vi støtten Ida, så hun har fået den nødvendige opbakning til udstyr, ture og kørsel til stævner.

I et takkebrev til Hetag Nordjysk Tag A/S fortæller Ida lidt om sæsonens resultater og oplevelser:

 

Sæson 2021/22

Tusind tak for støtten til Hetag Nordjysk Tag!

 

Ved følgende stævner har jeg deltaget:

  • Danish Junior Cup, Gentofte U19
  • Skovbakken
  • Victor Denmark Junior
  • abc Aalborg, EGP
  • Victor DM Ungdom individuelt, Brøndby Hallen

 

Holdkampe:

Til dagligt spiller jeg stadig i Badmintonklubben Aalborg Triton. I denne sæson har jeg spillet 2. Division samt Danmarksserien.

Det hele kulminerede da jeg var med til at rykke Danmarksserien op i 3. Division, hvor jeg spillede den afgørende damedouble.

 

Et udpluk af mine placeringer:

I denne sæson har jeg vundet et senior A stævne i damesingle. Endvidere har jeg til Victor Denmark Junior mødt en indoneser, som senere på sæsonen slog verdensranglistens nummer 1 Akane Yamaguchi fra Japan.

Derudover lykkedes det for mig at nå to kvartfinaler i single samt damedouble til ungdoms DM i Brøndby.

 

TAK:

I skal endnu engang have en kæmpe TAK for, at I vil støtte mig. Det er så fedt at brande Hetag rundt omkring i Danmark, og jeg er så taknemmelig for al den støtte I har givet i nu 4 sæsoner.
Tusind tak for en rigtig god sæson. Nu er jeg færdig med gymnasiet, så nu bliver der igen plads til lidt mere badminton. Den nye sæson bliver rigtig spændende idet, at jeg skal have en ny doublemakker.

Håber at I er klar på endnu en sæson.

 

Vi ønsker Ida en fortsat god sæson!