Hetag Nordjysk Tag støtter lokalt badmintontalent

 

Hos Hetag Tagdækning Nordjysk Tag er der altid fokus på at støtte det lokalsamfundet. Netop derfor har de i 2018 og 2019, har de valgt at støtte Ida Janum Riis. Ida er en lokal badmintonspiller med en lovende fremtid indenfor sporten. Omkring sponsoratet og hendes interesse for badminton fortæller Ida:

”Jeg startede med at spille badminton i Støvring Badmintonklub, da jeg var 5 år.
Jeg spillede 7 år i Støvring, inden jeg som 12 årig flyttede til Aalborg Triton. Tiden i Støvring var fantastisk, hvor jeg var en del af et godt fællesskab med masser af gode venner og dygtige trænere.

Mine fremtidsdrømme med badminton er at søge det yderste af mine potentialer gennem de næste mange år. Jeg ved, at dette kræver et godt træningsmiljø samt hårdt arbejde hver eneste dag. En udfordring jeg glæder mig til, idet jeg elsker badminton og er dedikeret, passioneret og ka’ godt li’ hårdt arbejde.

Om 7-10 år er det drømmen, at kunne ha’ oplevet at deltage i udenlandske turneringer ex. i Østen. Endvidere vil jeg gerne en dag spille på Tritons 1. hold – den klub som betyder rigtig meget for mig, idet mange i min familie også har spillet her. Her føler jeg mig tryg, hvilket betyder meget for i bestræbelserne på at udvikle mig de de næste mange år.

At få udlevet mine drømme kræver megen træning, men også økonomisk opbakning til ture, kørsel, udstyr etc. Derfor vil jeg gerne takke Jer, Nordjysk Tag, for jeres støtte i 2018/2019. I er med til at give overskud og dermed større glæde til den daglige træning.

TAK.”

Venlig hilsen
Ida Janum Riis

 

Ida Janum Riis ung badmintonspiller