DLG hovedkontor

DLG hovedkontor i Fredericia

Mandag d. 29. juni mødte de første medarbejdere ind i DLG’s nybyggede hovedkontor ved Lillebælt i Fredericia. Flytningsprocessen blev indledt for knap 3 år siden i 2017, og er resulteret i at DLG nu har samlet flere funktioner under et tag. 300 medarbejdere vil få deres daglige gang i det nye domicil. DLG’s nye kontor i Fredericia erstatter deres forrige på Axelborg i København.

Hovedkontoret er opbygget af tre karakteristiske fløje beklædt med teglsten, der samlet udgør 7.500 kvadratmeter. Ønsket har været et moderne og enkelt udtryk, og det realiseres med store glaspartier samt lyse materialer.

Bygningen har en fremtrædende beliggenhed i landskabet, som gør den synlig for passerende trafikanter på Lillebæltsbroen. Der er ligeledes udsyn til Lillebælt-fjorden fra kontorets lokaler.

Hetag Tagdækning Syd A/S har lavet tagdækning med tagpap samt monteret sedum på den unikke bygning.

Det ”grønne” tag fuldender bygningens naturlige udtryk og bidrager samtidigt til at aflaste kloakkerne, da det kan reducere nedløb fra regnvand med over 50%. Derudover kan sedumtaget være med til at forlænge tagets levetid, da det skåner tagpappen mod vind og vejr.

 

Samarbejdspartnere på projektet:

 

Arkitekt: PLH Arkitekter A/S

Ingeniør: Ingeniør’ne A/S

Totalentreprenør: NRE Denmark A/S

Bygherre: Ap Ejendomme A/S

Fakta om projektet

 • Fakta om projektet:

  DLG's nye hovedkontoret er opbygget af tre karakteristiske fløje beklædt med teglsten, der samlet udgør 7.500 m2.
 • Areal:

  2.400 m2 tagpap og Sedum
 • Udført:

  2020
 • Opbygning:

  2.400 m2 tagpap og afsluttende 2.400 m2 Sedum fra Nature Impact
 • Kunde:

  NRE Denmark A/S
 • Udført af:

  Hetag Tagdækning Syd A/S