Cookies

PRIVATE

Vi giver dit tag professionel karakter.

Hetag Tagdækning gør det nemt og sikkert at få det rigtige tag over hovedet til parcelhuse, sommerhuse og andre mindre bygninger.

Tagpap_Private_Hetag-Tagdaekning

Tagpap er ikke bare en fleksibel og slidstærk løsning til dit hus. Du vil også blive imponeret over, hvor flot et resultat, det kan give – uanset om du vælger et fladt tag eller tag med hældning.

Underlag for tagdækningen ved denne bygningstype er normalt fast plademateriale af f.eks. krydsfiner eller bræddeunderlag, hvor eventuel dampspærre og isolering er indbygget i den underliggende konstruktion.

Ved flade tage udføres typisk en 2-lags tagpapdækning.

Tage med hældning udføres også med 2-lags tagpapdækning. Hvis der tilstrækkelig hældning kan tagdækningen udføres som en 1-lags tagpapdækning. På disse tage er der mulighed for at tilføje huset et særpræg i form af en listedækning, plankedækning mv.

Mulighederne for individuelle løsninger er utallige. Det er kun fantasien, der sætter grænser…

 

Kontakt os for et godt tilbud>>< TILBAGE

INFORMATION

REFERENCER

Tagpap_Hetag-Tagdaekning_reference_Boligselskab2-960x350

Om Hetag Tagdækning

Hetag Tagdækning tilbyder tagdækning med tagpap i hele landet - fra ny tag, tagrenovering til tagservice. Vi dækker tag på alt fra private boliger til industribyggeri, erhvervsbyggeri og institutionsbyggeri. Ud over tagpap leverer og monterer vi også ovenlys, isolering, spær mv.

Tag fat på os - vi er din professionelle partner i tagdækning.

Værktøjer