Tagdækning Nordjylland

Hetag Nordjysk Tag A/S

Hetag Nordjysk Tag er en professionel virksomhed, der servicerer både private og erhvervskunder. Vores kernekompetencer omfatter tagdækning udført med tagpap, listedækning, tagkassetter og stålplader.

Virksomheden blev stiftet i 1997 og vi har siden da udført mange forskellige tagdækningsopgaver. Opgaver, der spænder fra større industribygninger til sommerhuse. Kort sagt har vi kompetencerne til at løfte enhver opgave inden for tagdækning. Vi stiller høje krav til kvaliteten af vores eget arbejde – for vi ved, at det betyder meget for vores kunder – store som små, at arbejdet er korrekt og professionelt udført og til aftalt tid.

Vi løser bl.a. opgaver i:

Få kyndig rådgivning af en professionel tagdækker

I og med at der findes så mange muligheder og løsninger på markedet i dag inden for tagdækning og tagpap, kan det være svært at overskue, hvad du skal vælge.

Derfor vejleder og rådgiver vi hos Hetag Nordjysk Tag A/S alle vores kunder fra start til slut uanset projektets art og omfang. Vi giver dig gode råd lige meget, hvilken opgave inden for tagdækning du skal have hjælp til at løse.

Inden opgavens start er du ligeledes velkommen til at give os et kald, hvis du vil høre mere om, hvad vi har i tankerne i forhold til et specifikt projekt.

Hos os er dit nye tag vores førsteprioritet

Med os som din sparringspartner er vores ultimative førsteprioritet at sikre, at du får det tag, som du drømmer om. Det vil sige, at du har en rigtig god garanti for, at du får et holdbart, solidt og flot tag, som du kan få glæde af i mange år.

For os er det vigtigt, at du ender med den helt rigtige løsning, der lever op til dine ønsker og forventninger. Det kan du være sikker på, at du gør, hvis du hyrer os til at varetage opgaven.

Kontakt din lokale tagdækker i Nordjylland i dag og få et gratis tilbud

Er du på udkig efter et lokalt tagfirma i Nordjylland, der kan hjælpe dig med opgaver inden for tagdækning udført med tagpap, stålplader og så videre? Så er du velkommen til at tage kontakt til os hos Hetag Nordjysk Tag A/S.

Vi vil meget gerne høre mere om din opgave og komme hjem til dig for at besigtige projektet. Efterfølgende får du et gratis og uforpligtende tilbud fra os. Vælger du os som dit lokale tagfirma, kan du være sikker på, at du får en kyndig og erfaren samarbejdspartner.

Din tagdækker i Nordjylland

Hetag Nordjysk Tag A/S er et tagfirma med beliggenhed i Hjallerup. På daglig basis løser vores rutinerede medarbejdere tagdækningsopgaver i hele Nordjylland – lige fra store erhvervsbyggerier til renoveringer af private villaer.

Bag os har vi et stort ophav af dygtige fagfolk, som alle sætter en ære i godt håndværk såvel som god og personlig service. Positivitet og en høj arbejdsmoral er en fast del af vores DNA og gennemsyrer alt, hvad vi gør – både internt i vores firma og når vi udfører en opgave for dig.​

Hos os består medarbejderstaben af erfarne, engagerede og fleksible medarbejdere. En stor del af vores tagdækkere har været hos os i mange år, hvilket vi blandt andet tilskriver vores store fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø, og ikke mindst høj grad af selvstændighed, hvor alle forventes at tage ansvar.

Professionelt tagdækkerfirma i en bred radius

Vi hos Hetag Nordjysk Tag A/S stiller vores service til rådighed i store dele af Danmark. Uanset hvor du befinder dig, garanterer vi at stille et dygtigt og kompetent team til din rådighed.

Vi vil være dit foretrukne tagdækkerfirma lige meget, hvor du befinder dig, og vi vil huskes som din bedste serviceoplevelse. Derfor kan du altid være sikker på, at vi hos Hetag Nordjysk Tag A/S tilgår arbejdet med stor grundighed og omhu. Vi motiveres af tilfredse kunder og resultater, der bærer præg af stor præcision og effektivitet.

Høj kvalitet og transparens i vores firma såvel som service

Hetag Nordjysk Tag A/S er din personlige sparringspartner inden for tagdækning. Vi vil være en kvalitetsstemplet tagdækker og have et arbejde til UG som varemærke.

Derfor går vi all in på vores resultater og kontakt med dig. Vi lytter altid med stor iver til vores kunders enkelte behov for tagdækning, så vi kan nå frem til den bedste løsning for dig.

Ingen opgaver er komplet ens, og derfor arbejder vi hos Hetag Nordjysk Tag A/S ikke slavisk ud fra en opskrift. Opgaver kan variere i kompleksitet og kræve forskellige indsatser. Derfor mener vi, at skræddersyede løsninger er vejen frem mod et gennemarbejdet og solidt resultat – uanset om en opgave kræver meget tagpap eller hører under en mere simpel kategori.

Fortæl os om dit behov for tagdækning. Så går vi i gang med at strikke et eksklusivt tilbud sammen til dig, som garanterer, at dit tag lever op til de nyeste kvalitetskrav. Når vi går i gang med en opgave, stiller vi os først tilfredse med vores arbejde, når du er det.

En stabil samarbejdspartner

Det er vigtigt for os at vores kunder altid er trygge ved at overlade deres tagopgaver til os. Derfor stræber vi efter en direkte og åben dialog, så vi sammen kan finde frem til det bedste resultat for den enkelte opgave.

Vi anvender kun dansk tagpap af høj kvalitet i vores arbejde. Derved sikrer vi et tilfredsstillende og langtidsholdbart slutresultat, som vores kunder kan nyde i mange år fremadrettet. Du kan derfor trygt overlade dit tag til os.

 

Medarbejdere

Jan Glinvad

jan.glinvad@nordjysktag.dk
M. 40 83 93 08

 

 

Bente Glinvad

Kontakt os

Hetag Nordjysk Tag A/S
Hjallerup Erhvervspark 4B
9320 Hjallerup

CVR-nr. 20 29 14 43

 Persondatapolitik

98 28 40 19

Nyheder

To tagdækkere udlært hos Hetag Nordjysk Tag

Hetag Nordjysk Tag vil gerne lykønske vores to dygtige lærlinge, Christian og Michael, som blev udlært som tagdækkere 15. marts 2024. Vi er utroligt stolte af jeres hårde arbejde, dedikation og lærevillighed gennem hele uddannelsen.  Hos Hetag Nordjysk Tag ønsker vi...

Se mere

Hetag Nordjysk Tag støtter Aalborg Håndbold

Det er med stor glæde, at vi offentliggør, at Hetag Nordjysk Tag vil være samarbejdspartnere med Aalborg Håndbold i 2024. Som en lokal virksomhed er vi stolte af vores nordjyske rødder, og vi er glade for at kunne hjælpe lokal sport og bidrage til den passion, de...

Se mere

Arbejde vi er stolte af

Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havefront Plaza består af hele 84 ungdomsboliger og 31 ejerlejligheder samt erhverv….
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten Fronthuset der ligger på Eternitten i Aalborg er et unikt erhvervshus, der…
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd Nyt boligbyggeri i Bagsværd med tagdækning. Hetag Nordjysk Tag A/S har udført…

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling