Hetag Nordjysk Tag A/S

Hetag Nordjysk Tag er en professionel virksomhed, der servicerer både private og erhvervskunder. Vores kernekompetencer omfatter tagdækning udført med tagpap, listedækning, tagkassetter og stålplader.

Vi løser bl.a. opgaver i:

  • Aalborg
  • Hjallerup
  • Hjørring

Din tagdækker i Nordjylland

Hetag Nordjysk Tag A/S er et tagfirma med beliggenhed i Hjallerup. På daglig basis løser vores rutinerede medarbejdere tagdækningsopgaver i hele Nordjylland – lige fra store erhvervsbyggerier til renoveringer af private villaer.

Hos os består medarbejderstaben af erfarne, engagerede og fleksible medarbejdere. En stor del af vores tagdækkere har været hos os i mange år, hvilket vi blandt andet tilskriver vores store fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø, og ikke mindst høj grad af selvstændighed, hvor alle forventes at tage ansvar.

Vi løser store og små tagopgaver – for erhverv og private

Virksomheden blev stiftet i 1997 og vi har siden da udført mange forskellige tagdækningsopgaver. Opgaver, der spænder fra større industribygninger til sommerhuse. Kort sagt har vi kompetencerne til at løfte enhver opgave inden for tagdækning. Vi stiller høje krav til kvaliteten af vores eget arbejde – for vi ved, at det betyder meget for vores kunder – store som små, at arbejdet er korrekt og professionelt udført og til aftalt tid.

En stabil samarbejdspartner

Det er vigtigt for os at vores kunder altid er trygge ved at overlade deres tagopgaver til os. Derfor stræber vi efter en direkte og åben dialog, så vi sammen kan finde frem til det bedste resultat for den enkelte opgave.

Vi anvender kun dansk tagpap af høj kvalitet i vores arbejde. Derved sikrer vi et tilfredsstillende og langtidsholdbart slutresultat, som vores kunder kan nyde i mange år fremadrettet. Du kan derfor trygt overlade dit tag til os.

Sponsorater

VI støtter lokalsporten og derfor sponsorerer vi også badmintontalentet Ida Janum Riis. Læs mere om sponsoratet her.

Persondatapolitik

Hetag Nordjysk Tag persondatapolitik

Medarbejdere

Jan Glinvad

jan.glinvad@nordjysktag.dk
M. 40 83 93 08

 

 

Bente Glinvad

Kontakt os

Hetag Nordjysk Tag A/S
Hjallerup Erhvervspark 4B
9320 Hjallerup

CVR-nr. 20 29 14 43

 

98 28 40 19

glinvad@nordjysktag.dk

Nyheder

Hetag Nordjysk Tag A/S lapper utætheder hos Nellemanns Have

Der blev handlet hurtigt, da en kunde ringede med et utæt tag   Hetag Nordjysk Tag A/S har hjulpet Nellemanns Have med at sætte en stopper for utæthederne i deres skurvogn, som bruges til kantine. Havevennerne kontaktede firmaet en tirsdag, og inden dagen var...

Se mere

Tagdækkere udlært hos Hetag Nordjysk Tag A/S

Stort tillykke til de to tagdækkerlærlinge, Stefan og Morten, hos Hetag Nordjysk Tag A/S, som fredag d. 11. september færdiggjorde deres svendeprøver. Stefan fik bronze-medalje og Morten fik sølv-medalje. Stort tillykke til dem begge med det flotte resultat! (Stefan...

Se mere

Arbejde vi er stolte af

Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havefront Plaza består af hele 84 ungdomsboliger og 31 ejerlejligheder samt erhverv….
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten Fronthuset der ligger på Eternitten i Aalborg er et unikt erhvervshus, der…
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd Nyt boligbyggeri i Bagsværd med tagdækning. Hetag Nordjysk Tag A/S har udført…

Kontakt dit lokale Hetag Tagdækning firma