Hetag Tagdækning Syd A/S

Tagdækning til private og erhverv

En kvalitetsbevidst samarbejdspartner

Telefonnummer

Hetag Tagdækning Syd A/S er et selvstændigt selskab under Hetag Tagdækning med et stærkt fodfæste i den syd- og sydøstlige del af Jylland. Vi udfører tagentrepriser til både erhverv og private med stor erfaring i renovering og nybyggeri og tilbyder løsninger inden for fx ny tagdækning, listetækning, tagisolering, ståltrapezplader og tagkassetter m.m. Vi er centralt placeret i Trekantområdet, beliggende direkte ud til motorvejen ved Hedensted.

Har du brug for rådgivning eller vejledning i forbindelse med din tagdækning, står vi altid til rådighed. Med en stab af egne tagdækkere og kvalificerede underentreprenører er du garanteret professionelt arbejde og høj kvalitet i alle detaljer. Vores mangeårige ekspertise og 30 års erfaring sikrer en effektiv proces, og du kan derfor trygt overlade dit tag til os.

Hos Hetag Tagdækning Syd A/S, tror vi på, at de bedste resultater kommer gennem et stærkt samarbejde. Derfor fokuserer vi altid på at være løsningsorienterede og fleksible, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til den enkelte opgave. Vi anvender kun materialer af bedste kvalitet i vores arbejde og er medlem af Dansk Byggeri. Det indebærer, at vi har overenskomst og er en del af Byg Garanti ordningen. Derfor kan du være sikre på at få et tilfredsstillende resultat hver gang.

Få et tilbud

  Hetag Tagdækning Syd A/S

  Medarbejdere

  Roland Midtgaard

  Roland Midtgaard

  Direktør / Medejer

  rs@hetag.dk
  M. 2099 3070

  Niels Grønne

  Niels Grønne

  Entreprisechef / Medejer

  ng@hetag.dk
  M. 4080 4035

  Morten Gregersen

  Morten Gregersen

  Servicechef / Medejer

  mg@hetag.dk
  M. 4080 4022

  Brian Andersen

  Brian Andersen

  Beregner

  ba@hetag.dk
  T. 7675 2626

  Henriette Christensen

  Henriette Christensen

  Beregner

  hc@hetag.dk
  T. 7675 2626

  Skal vi samarbejde?

  Hos Hetag Tagdækning er vi sammen om højere kvalitet. Derfor møder du altid erfarne fagfolk, der er opdateret på den nyeste viden og de nyeste muligheder.

  Hetag Tagdækning Syd A/S

  Lundagervej 16
  8722 Hedensted

  CVR-nr. 31 26 17 75