Om Hetag Tagdækning – dit professionelle tagfirma

Hetag Tagdækning blev oprindeligt grundlagt i 1973. Meget er sket siden, men målet er stadig det samme: at være Danmarks foretrukne tagdækningsentreprenør.

Hetag Tagdækning har en lang tradition bag sig indenfor tagpap og entreprisevirksomhed – og en spændende fremtid foran sig. Vi har et godt lokalt kendskab på markedet og et solidt fodfæste.

Men vigtigst af alt er, at du altid møder kompetente medarbejdere. Vi samarbejder med dig, for at sikre det bedste og mest tilfredsstillende slutresultat.

Vi er i dag landsdækkende med 8 selvstændige tagfirmaer under Hetag Tagdækning brandet. Derfor kan du altid finde et tagfirma fra Hetag Tagdækning nær dig.

Vores mangeårige erfaring og store kapacitet gør, at hver enkelt tagfirma altid kan yde professionel rådgivning, service og udføre tagdækning, der dækker ethvert behov. Kvalitetssikring (KS) og Drift & vedligehold (D&V) er en naturlig selvfølge i vores arbejde.

Godt tagfirma

Professionelt tagfirma med mange års erfaring og stor viden

Hvis du skal have lagt nyt tag med tagpap, eller hvis du skal have renoveret dit gamle tag, skal du vælge mellem de mange tagfirmaer på markedet. Hos Hetag Tagdækning A/S er du garanteret, at du får en samarbejdspartner med fokus på kvalitet.

Takket være vores mange års erfaring og store viden kan vi udføre et tilfredsstillende stykke arbejde samt give dig gode råd og vejledning med på vejen.

For os er kunden altid i centrum, så vi sørger for at have en tæt dialog undervejs gennem hele projektet. Med os som dit tagfirma kan du være sikker på, at du ender med en løsning, der lever op til dine ønsker og forventninger.

Kontakt dit lokale Hetag tagdækningsfirma og få et uforpligtende tilbud

Drømmer du om at få lavet et nyt tag med tagpap? Så varetager dit lokale Hetag tagdækningsfirma gerne denne opgave for dig.

Vi kommer først ud til dig for at tage et kig på opgaven, hvorefter vi kan give dig et gratis og uforpligtende tilbud. Tag kontakt til dit lokale tagfirma i dag, så vi kan tage en snak om dit projekt, og du kan høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs mere om, hvordan dit lokale Hetag Tagdækning firma kan hjælpe dig med din næste tagdækningsopgave.

 

Tagfirma Garanti

Hos Hetag Tagdækning sætter vi en ære i at levere løsninger i høj, professionel kvalitet. Vi arbejder kun med kvalitetsprodukter og alt, hvad vi laver, er udført efter håndværksmæssige forskrifter.

Du kan være sikker på at være godt dækket ind – også når det kommer til garantier.

På vores tagprodukter yder leverandøren en 15 års produktgaranti på SBS membraner til taget, og vi kan give 15 års garanti på udført tagdækningsarbejde.

Følgende selskaber er medlem af dtb, Danske Tagdækkermestres Brancheforening:

Hetag Tagdækning Nord A/S, Hetag Tagdækning Syd A/S, Hetag JK Tagentreprise A/S, Hetag Fyn A/S & Hetag IFA Tagdækning A/S

Følgende selskaber er medlem af Dansk Byggeri og deres garantiordning Byg Garanti:

Hetag Tagdækning Nord A/S, Hetag Tagdækning Syd A/S, Hetag JK Tagentreprise A/S, Hetag Morsø Tagdækning A/S Hetag Fyn A/S & Hetag IFA Tagdækning A/S

Skulle du mod forventning blive utilfreds med det arbejde, du har fået udført, bliver du glad for at have valgt en håndværker, som er medlem af Dansk Byggeri. Så er arbejdet nemlig dækket af Byg Garanti for helt op til 150.000 kr. inkl. moms.

Byg Garanti træder automatisk i kraft ved aftalens indgåelse med håndværkeren, og ordningen er gratis for dig.

Byg Garanti dækker:

  • Arbejde udført for private kunder på deres private bolig
  • Synlige mangler i op til 3 år og skjulte mangler i op til 10 år
  • Op til 150.000 kr. inkl. moms

Nærmere informationer om garantierne kan du få hos din Hetag Tagdækning kontaktperson.

Byggeriets Ankenævn:
Jf. den nye forbrugerklagelov skal vi gøre opmærksom på, at skulle der opstå en problemstillings, som vi ikke sammen kan løse, og som du ønsker at klage over. Så kan du kontakte:
Byggeriets Ankenævn, H. C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V, info@byggerietsankenaevn.dk, www.byggerietsankenaevn.dk

Nyheder

Tagdækker udlært hos Hetag Tagdækning Syd A/S

Stort tillykke til Victor Amby Petersen, som blev udlært tagdækker onsdag den 15. marts 2023. Han fik en flot bronzemedalje. Victor er udlært hos Hetag Tagdækning Syd A/S, hvor han også fortsætter som tagdækker efterfølgende. Sort tillykke med det flotte...

Se mere

24-årige Christian vandt DM i Skills

Danmarks bedste tagdækkerlærling arbejder hos IFA Tagdækning A/S. Det var en glad Christian Marthendal Lublin, der forleden kunne gå på scenen til modtage hæderen som Danmarksmester i Skills – og dermed kåring som Danmarks bedste tagdækkerlærling. Forud var gået 21...

Se mere

Tagdækker udlært hos Hetag Nordjysk Tag A/S

Stort tillykke til Rasmus Glinvad, som blev udlært tagdækker fredag den 19. marts 2021. Han fik en flot sølvmedalje. Rasmus er udlært hos Hetag Nordjysk Tag. Stort tillykke med det flotte resultat! Rasmus Glinvad

Se mere

Hetag Nordjysk Tag A/S lapper utætheder hos Nellemanns Have

Der blev handlet hurtigt, da en kunde ringede med et utæt tag   Hetag Nordjysk Tag A/S har hjulpet Nellemanns Have med at sætte en stopper for utæthederne i deres skurvogn, som bruges til kantine. Havevennerne kontaktede firmaet en tirsdag, og inden dagen var...

Se mere

Kontakt dit lokale Hetag Tagdækning firma