Om Hetag Tagdækning – dit professionelle tagfirma

Hetag Tagdækning blev oprindeligt grundlagt i 1973. Meget er sket siden, men målet er stadig det samme: at være Danmarks foretrukne tagdækningsentreprenør.

Hetag Tagdækning har en lang tradition bag sig indenfor tagpap og entreprisevirksomhed – og en spændende fremtid foran sig. Vi har et godt lokalt kendskab på markedet og et solidt fodfæste.

Men vigtigst af alt er, at du altid møder kompetente medarbejdere. Vi samarbejder med dig, for at sikre det bedste og mest tilfredsstillende slutresultat.

Vi er i dag landsdækkende med 8 selvstændige tagfirmaer under Hetag Tagdækning brandet. Derfor kan du altid finde et tagfirma fra Hetag Tagdækning nær dig.

Vores mangeårige erfaring og store kapacitet gør, at hver enkelt afdeling altid kan yde professionel rådgivning, service og udføre tagdækning, der dækker ethvert behov. Kvalitetssikring (KS) og Drift & vedligehold (D&V) er en naturlig selvfølge i vores arbejde.

Godt tagfirma

Professionelt tagfirma med mange års erfaring og stor viden

Hvis du skal have lagt nyt tag med tagpap, eller hvis du skal have renoveret dit gamle tag, skal du vælge mellem de mange tagfirmaer på markedet. Hos Hetag Tagdækning A/S er du garanteret, at du får en samarbejdspartner med fokus på kvalitet.

Takket være vores mange års erfaring og store viden kan vi udføre et tilfredsstillende stykke arbejde samt give dig gode råd og vejledning med på vejen.

For os er kunden altid i centrum, så vi sørger for at have en tæt dialog undervejs gennem hele projektet. Med os som dit tagfirma kan du være sikker på, at du ender med en løsning, der lever op til dine ønsker og forventninger.

Kontakt dit lokale Hetag tagdækningsfirma og få et uforpligtende tilbud

Drømmer du om at få lavet et nyt tag med tagpap? Så varetager Hetag tagdækning gerne denne opgave for dig.

Vi kommer først ud til dig for at tage et kig på opgaven, hvorefter vi kan give dig et gratis og uforpligtende tilbud. Tag kontakt til din lokale afdeling i dag, så vi kan tage en snak om dit projekt, og du kan høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs mere om, hvordan din lokale Hetag Tagdækning afdeling kan hjælpe dig med din næste tagdækningsopgave.

 

Tagfirma Garanti

Hos Hetag Tagdækning sætter vi en ære i at levere løsninger i høj, professionel kvalitet. Vi arbejder kun med kvalitetsprodukter og alt, hvad vi laver, er udført efter håndværksmæssige forskrifter.

Du kan være sikker på at være godt dækket ind – også når det kommer til garantier.

På vores tagprodukter yder leverandøren en 15 års produktgaranti på SBS membraner til taget, og vi kan give 15 års garanti på udført tagdækningsarbejde.

Følgende selskaber er medlem af dtb, Danske Tagdækkermestres Brancheforening:

Hetag Tagdækning Nord A/S, Hetag Tagdækning Syd A/S, Hetag JK Tagentreprise A/S, Hetag Fyn A/S & Hetag IFA Tagdækning A/S

Følgende selskaber er medlem af Dansk Byggeri og deres garantiordning Byg Garanti:

Hetag Tagdækning Nord A/S, Hetag Tagdækning Syd A/S, Hetag JK Tagentreprise A/S, Hetag Morsø Tagdækning A/S Hetag Fyn A/S & Hetag IFA Tagdækning A/S

Skulle du mod forventning blive utilfreds med det arbejde, du har fået udført, bliver du glad for at have valgt en håndværker, som er medlem af Dansk Byggeri. Så er arbejdet nemlig dækket af Byg Garanti for helt op til 150.000 kr. inkl. moms.

Byg Garanti træder automatisk i kraft ved aftalens indgåelse med håndværkeren, og ordningen er gratis for dig.

Byg Garanti dækker:

  • Arbejde udført for private kunder på deres private bolig
  • Synlige mangler i op til 3 år og skjulte mangler i op til 10 år
  • Op til 150.000 kr. inkl. moms

Nærmere informationer om garantierne kan du få hos din Hetag Tagdækning kontaktperson.

Byggeriets Ankenævn:
Jf. den nye forbrugerklagelov skal vi gøre opmærksom på, at skulle der opstå en problemstillings, som vi ikke sammen kan løse, og som du ønsker at klage over. Så kan du kontakte:
Byggeriets Ankenævn, H. C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V, info@byggerietsankenaevn.dk, www.byggerietsankenaevn.dk

Nyheder

Løbere fik nyt look fra Hetag JK Tagentreprise

Lokale løbere har fået et nyt look takket være Hetag JK Tagentreprises sponsorering af løbetøj til klubben. Vi er glade for at kunne støtte den lokale løbeklub, og ser frem til at følge deres fortsatte succes på stierne.

Se mere

Tagdækker udlært hos Hetag Tagdækning Nord

Hetag Tagdækning Nord vil gerne ønske stort tillykke med til vores lærling, Peter, som blev udlært som tagdækker den 15. april 2024. Dit hårde arbejde og dedikation har givet gode resultater, og vi er glade for at have været en del af din uddannelse. Du har vist...

Se mere

To tagdækkere udlært hos Hetag Nordjysk Tag

Hetag Nordjysk Tag vil gerne lykønske vores to dygtige lærlinge, Christian og Michael, som blev udlært som tagdækkere 15. marts 2024. Vi er utroligt stolte af jeres hårde arbejde, dedikation og lærevillighed gennem hele uddannelsen.  Hos Hetag Nordjysk Tag ønsker vi...

Se mere

Hetag Nordjysk Tag støtter Aalborg Håndbold

Det er med stor glæde, at vi offentliggør, at Hetag Nordjysk Tag vil være samarbejdspartnere med Aalborg Håndbold i 2024. Som en lokal virksomhed er vi stolte af vores nordjyske rødder, og vi er glade for at kunne hjælpe lokal sport og bidrage til den passion, de...

Se mere

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling