Om Hetag Tagdækning – dit professionelle tagfirma

Hetag Tagdækning blev oprindeligt grundlagt i 1973. Meget er sket siden, men målet er stadig det samme: at være Danmarks foretrukne tagdækningsentreprenør.

Hetag Tagdækning har en lang tradition bag sig indenfor tagpap og entreprisevirksomhed – og en spændende fremtid foran sig. Vi har et godt lokalt kendskab på markedet og et solidt fodfæste.

Men vigtigst af alt er, at du altid møder kompetente medarbejdere. Vi samarbejder med dig, for at sikre det bedste og mest tilfredsstillende slutresultat.

Vi er i dag landsdækkende med 8 selvstændige tagfirmaer under Hetag Tagdækning brandet. Derfor kan du altid finde et tagfirma fra Hetag Tagdækning nær dig.

Vores mangeårige erfaring og store kapacitet gør, at hver enkelt tagfirma altid kan yde professionel rådgivning, service og udføre tagdækning, der dækker ethvert behov. Kvalitetssikring (KS) og Drift & vedligehold (D&V) er en naturlig selvfølge i vores arbejde.

Læs mere om, hvordan dit lokale Hetag Tagdækning firma kan hjælpe dig med din næste tagdækningsopgave.

 

Godt tagfirma

Tagfirma Garanti

Hos Hetag Tagdækning sætter vi en ære i at levere løsninger i høj, professionel kvalitet. Vi arbejder kun med kvalitetsprodukter og alt, hvad vi laver, er udført efter håndværksmæssige forskrifter.

Du kan være sikker på at være godt dækket ind – også når det kommer til garantier.

På vores tagprodukter yder leverandøren en 15 års produktgaranti på SBS membraner til taget, og vi kan give 15 års garanti på udført tagdækningsarbejde.

Følgende selskaber er medlem af dtb, Danske Tagdækkermestres Brancheforening:

Hetag Tagdækning Nord A/S, Hetag Tagdækning Syd A/S, Hetag JK Tagentreprise A/S & Hetag Fyn A/S

Følgende selskaber er medlem af Dansk Byggeri og deres garantiordning Byg Garanti:

Hetag Tagdækning Nord A/S, Hetag Tagdækning Syd A/S, Hetag JK Tagentreprise A/S, Hetag Morsø Tagdækning A/S & Hetag Fyn A/S

Skulle du mod forventning blive utilfreds med det arbejde, du har fået udført, bliver du glad for at have valgt en håndværker, som er medlem af Dansk Byggeri. Så er arbejdet nemlig dækket af Byg Garanti for helt op til 150.000 kr. inkl. moms.

Byg Garanti træder automatisk i kraft ved aftalens indgåelse med håndværkeren, og ordningen er gratis for dig.

Byg Garanti dækker:

  • Arbejde udført for private kunder på deres private bolig
  • Synlige mangler i op til 3 år og skjulte mangler i op til 10 år
  • Op til 150.000 kr. inkl. moms

Nærmere informationer om garantierne kan du få hos din Hetag Tagdækning kontaktperson.

Byggeriets Ankenævn:
Jf. den nye forbrugerklagelov skal vi gøre opmærksom på, at skulle der opstå en problemstillings, som vi ikke sammen kan løse, og som du ønsker at klage over. Så kan du kontakte:
Byggeriets Ankenævn, H. C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V, info@byggerietsankenaevn.dk, www.byggerietsankenaevn.dk

Nyheder

24-årige Christian vandt DM i Skills

Danmarks bedste tagdækkerlærling arbejder hos IFA Tagdækning A/S. Det var en glad Christian Marthendal Lublin, der forleden kunne gå på scenen til modtage hæderen som Danmarksmester i Skills – og dermed kåring som Danmarks bedste tagdækkerlærling. Forud var gået 21...

Se mere

Tagdækker udlært hos Hetag Nordjysk Tag A/S

Stort tillykke til Rasmus Glinvad, som blev udlært tagdækker fredag den 19. marts 2021. Han fik en flot sølvmedalje. Rasmus er udlært hos Hetag Nordjysk Tag. Stort tillykke med det flotte resultat! Rasmus Glinvad

Se mere

Hetag Nordjysk Tag A/S lapper utætheder hos Nellemanns Have

Der blev handlet hurtigt, da en kunde ringede med et utæt tag   Hetag Nordjysk Tag A/S har hjulpet Nellemanns Have med at sætte en stopper for utæthederne i deres skurvogn, som bruges til kantine. Havevennerne kontaktede firmaet en tirsdag, og inden dagen var...

Se mere

Kontakt dit lokale Hetag Tagdækning firma