Hetag Nordjysk Tag er stolte af at være sponsorer for Aalborg Powerchair, en lokal sportsklub, der giver voksne el-kørestolsbrugere med forskellige handicapmuligheden for at deltage i Powerchair Football.

Powerchair Football er en unik version af fodbold, der er designet til personer med fysiske handicaps. Det spilles på en indendørs bane, der svarer til størrelsen af en standard basketballbane. Holdet består af 4 spillere, og er en strategisk og taktisk – men sjov – konkurrence på hver sin sportsstol, udstyret med en metalskærm foran fødderne til at styre og ramme bolden.

Vi er glade for at kunne støtte Aalborg Powerchair i deres arbejde med at give mennesker med handicap muligheden for at dyrke en sjov og konkurrencedygtig sport. Vi tror på fællesskabet og inklusionen, som sport kan skabe, og derfor er vi stolte af at være en del af denne indsats.

Vi opfordrer alle til at støtte Aalborg Powerchair og deres dedikerede spillere. De inspirerer os med deres styrke, mod og sportsånd.

Hos Hetag Nordjysk Tag er vi glade for at kunne bidrage til vores lokale samfund og støtte en organisation, der gør en forskel. Vi er overbeviste om, at sport kan skabe positive forandringer og give alle mennesker mulighed for at dyrke deres lidenskaber og leve et aktivt og uafhængigt liv, uanset deres handicap.

Sammen med Aalborg Powerchair ønsker vi at sprede budskabet om inklusion gennem sport og skabe et samfund, der er åbent for alle. Vi håber, at vores partnerskab kan inspirere andre til at støtte lignende initiativer og bidrage til et mere inkluderende samfund.

Tagdækning er vores fag, men vores lidenskab strækker sig langt ud over arbejdet. Vi er stolte over at kunne støtte Aalborg Powerchair og ser frem til at følge deres rejse denne sæson.