Hetag Tagdækning Nord A/S

Tagdækning til enhver opgave

Din tagdækker i Midtjylland

Telefonnummer

Hetag Tagdækning Nord A/S er din partner ved Århus. Vi er et selvstændigt erfarent tagfirma under Hetag Tagdækning, som hver dag løser både store og små tagopgaver. Vores team består af i alt 5 funktionærer og ca. 20 tagdækkere, og vi har løbende lærlinge ansat, for at sikre den kommende generation af tagdækkere. Med en stab af medarbejdere, der tilsammen har 285 års erfaring, er professionalisme og indsigt nøgleord i vores forretning.

​Vi udfører alle slags tagdækningsopgaver samt renovering for både private, entreprenører og større virksomheder. Vi løser opgaver med bl.a. tagpap, tagmembraner, tagkassetter, ovenlys mv. Derudover tilbyder vi også fordelagtige service- og vedligeholdelsesaftaler. Hvis du har et nybyggeri med tagdækning eller et tag, der skal renoveres, står Hetag Tagdækning Nord A/S altid klar til at hjælpe og vejlede. Hos os kan du altid være sikker på god kvalitet og service til tiden – og til den rigtige pris. Vi holder, hvad vi lover og sætter en ære i at være din foretrukne tagdækningsentreprenør.

Hetag Tagdækning Nord A/S er medlem af Dansk Byggeri. Det indebærer, at vi har en overenskomst og er en del af Byg Garanti ordningen. Vi er desuden dækket af DTB garantifonden og medlem af DI Byg.

Få et tilbud

  Hetag Tagdækning Nord A/S

  Medarbejdere

  Gitte Bak Malle

  Gitte Bak Malle

  Kontor: Servicemedarb., Kvalitetssikring, Drift & vedligehold

  Jonna Celander

  Jonna Celander

  BEREGNER: TILBUDSGIVNING, MODTAGELSE AF UDBUDSMAT.

  Anne Lynge

  Anne Lynge

  AFDELINGSCHEF / BYGNINGSINGENIØR

  Kasper Porse Junge

  Kasper Porse Junge

  ENTREPRISELEDER

  Morten S. Philipsen

  Morten S. Philipsen

  Entreprisechef / Medejer

  Torben M. Rasmussen

  Torben M. Rasmussen

  Direktør / Entrepriseleder / Medejer

  Skal vi samarbejde?

  Hos Hetag Tagdækning er vi sammen om højere kvalitet. Derfor møder du altid erfarne fagfolk, der er opdateret på den nyeste viden og de nyeste muligheder.

  Hetag Tagdækning Nord A/S

  Søren Nymarks Vej 6D
  8270 Højbjerg