Læg dit tag i Hammel og omegn i hænderne på en dygtig tagdækker

En dygtig tagdækker kan håndtere både små og store tagopgaver i alle mulige afskygninger. Det kan eksempelvis være, at det er din bolig, en erhvervsbygning, en offentlig bygning eller en anden form for bygning, der trænger til et helt nyt tag eller bare en renovering af bygningens nuværende tag. 

Hos Hetag Tagdækning Nord A/S tilbyder vi et gratis tagtjek af dit tag således, at både du og vi kan få et overblik over, hvilken stand det er i. Måske viser standen af taget, at det er nok blot at reparere her og der for at få taget til at holde i flere år. Men det kan også være, at dit tag er i for dårlig stand, hvorfor der skal et nyt tag til.

Hetag Nord

Send venligst tilbudsmateriale til:

Tilbud-Nord@hetag.dk

For at skabe større overblik over aktive projekter samt muligheden for at hjælpe hinanden ved ferie / sygdom, vil vi bede dig om, at sende dit materiale vedrørende tilbudsgivning ind på vores fælles tilbudsmail.

Kvalitetsarbejde og rådgivning er en selvfølge med os som din samarbejdspartner

Eftersom Hetag Tagdækning Nord A/S er et professionelt tagdækningsfirma med stor erfaring, ved vi, at et tag er en meget vigtig del af en bygning. Dets primære funktion er at holde bygningen tæt og isoleret. Men bygningens samlede udseende bør der også tages hensyn til.

Derfor er det vigtigt, at du vælger det rette tag til din bygning. Det kan være, at tagpap er den rette løsning, eller måske skal der noget helt andet til for at skabe det rette udtryk.

Med vores tagdækningsfirma ved din side får du rådgivning og vejledning til, hvilket tag der er det bedste for din bygning. Vi ønsker nemlig ikke at gå på kompromis med kvaliteten af taget, men derimod at du skal ende ud med det bedste resultat.

Hetag Tagdækning A/S i Hammel ser frem til at høre fra dig

Tag kontakt til os allerede i dag, så vi kan komme ud til dig for at kigge nærmere på dit tagprojekt. Når vi har snakket med dig om dine ønsker til det nye tag, sender vi et gratis og uforpligtende tilbud til dig. Vi glæder os til at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Medarbejdere

Gitte Bak Malle

Gitte Bak Malle

Kontor: Servicemedarb., Kvalitetssikring, Drift & vedligehold

Jonna Celander

Jonna Celander

BEREGNER: TILBUDSGIVNING, MODTAGELSE AF UDBUDSMAT.

Anne Lynge

Anne Lynge

AFDELINGSCHEF / BYGNINGSINGENIØR

Kasper Porse Junge

Kasper Porse Junge

ENTREPRISELEDER

Morten S. Philipsen

Morten S. Philipsen

Entreprisechef / Medejer

Torben M. Rasmussen

Torben M. Rasmussen

Direktør / Entrepriseleder / Medejer

Kontakt os

Hetag Tagdækning Nord A/S
Søren Nymarks Vej 6D
8270 Højbjerg

CVR-nr. 31 26 18 72

Persondatapolitik

86 17 49 85
Nyheder

Tagdækker udlært hos Hetag Tagdækning Nord

Hetag Tagdækning Nord vil gerne ønske stort tillykke med til vores lærling, Peter, som blev udlært som tagdækker den 15. april 2024. Dit hårde arbejde og dedikation har givet gode resultater, og vi er glade for at have været en del af din uddannelse. Du har vist...

Se mere

Tagdækker udlært hos Hetag Tagdækning Nord A/S

Chris blev udlært som tagdækker torsdag den 12. marts 2020, med en flot Sølvmedalje og karaktererne 3 x 12. Han er udlært hos Hetag Tagdækning Nord A/S. Grundet Corona-udbruddet, blev dagen på skolen for de indbudte firmaer desværre aflyst. Stort tillykke...

Se mere
Arbejde vi er stolte af
Lindbjergskolen
Lindbjergskolen
Lindbjergskolen i Hammerum Lindbjergskolen i Hammerum er et nybygget skolemiljø, der både skal gavne elever,…
Jysk Park
Jysk Park
JYSK Park – stadion med et tagpaptag JYSK Park er hjemmebane for Silkeborg IF og…
Danhostel Aarhus
Danhostel Aarhus
Danhostel Aarhus, Risskov Danhostel Aarhus er beliggende i de skønne naturomgivelser med nye og ældre…

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling