Offentligt byggeri

Sikkerhed for professionelle løsninger

Hetag Tagdækning er det gode, sikre valg inden for tagdækning til offentligt byggeri.
Vi har erfaring med tagdækning på alle de typiske tagkonstruktioner, som fx løsninger med betonelementer, ståtrapezplader, træbaserede tagkassetter og plademateriale. Fælles for tagløsningerne er at vi udfører opbygning af fald i skotrender med kileskårne mineraluldsplader. I løsningerne det også muligt at indbygge ovenlys – naturligvis i henhold til kravene om dagslys og røgventilation. Ønsker I et byggeri med et grønt tag, så har vi flere referencer på denne type af tag, se fx info omkring Skanderborg Fælled.

Betonelementer

På underlag af betonelementer oplagt vandret eller med fald udføres strimling eller dampspærre. Isolering foregår med kileskåret eller plan isolering i henhold til gældende myndighedskrav. Tagdækning er med 2 lag tagpap.

Pladematerialer

Tagdækning er med 2 lag tagpap.

Ved et tag med tilstrækkelig hældning kan tagdækningen dog udføres som 1-lags tagdækning, og eksempelvis også som liste– eller plankedækning.

Ståltrapezplader

Tagkonstruktion kan udføres alene med ståltrapezplader oplagt på bærende underlag af fx stål, træ, beton eller evt. med mellemliggende betonelementer (ribbetagplader). Ståltrapezpladerne kan leveres interiørlakerede og perforerede for forbedring af akustikforhold.

Dampspærre udlægges direkte på ståltrapezpladerne eller placeres i isoleringsopbygningen. Isolering foregår med kileskåret eller plan isolering i henhold til gældende myndighedskrav. Tagdækning er med 2 lag tagpap.

Træbaserede tagkassetter

Tagkonstruktion kan udføres alene med tagkassetter, oplagt på bærende underlag, af fx stål, træ, beton eller eventuelt med mellemliggende betonelementer (ribbetagplader).

Tagkassetterne leveres normalt med fabrikspåklæbet underpap, indbygget isolering/dampspærre og færdig underside af træbetonplader for forbedring af akustikforhold.Tagdækning er med 1 lag tagpap.

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling