Hetag Morsø Tagdækning A/S

Din specialist inden for tagpapdækning

En samarbejdspartner med fokus på kvalitet

Telefonnummer

Hetag Morsø Tagdækning A/S er din specialist indenfor tagpapdækning. Vi er et selvstændigt firma under Hetag Tagdækning, og vi udfører både tagdækning på nybyggerier og renoveringer i alle størrelser. Hos Hetag Morsø Tagdækning i Nykøbing Mors ved Viborg og Thy er vi eksperter i at lægge tagpap tag på stort set alle huse. Uanset om dit hus har et fladt tag eller et tag med hældning, kan du få et tagpap tag hos os.

Med et højt serviceniveau, kvalitet, korrekt udførelse og hurtighed, garanteres der at opgaven bliver løst tilfredsstillende. Ingen opgaver er for store eller små. Vores team er meget kvalitetsbevidste og leverer kun veludført arbejde. Desuden fører vi konkurrencedygtige priser, så du kan altid få et attraktivt tagpap tilbud. Taget er typisk en dyr post på renoveringsbudgettet, og derfor er det vigtigt at finde en specialist i tagpapdækning, som kan udføre et kvalificeret arbejde, når der skal nyt tagpap på huset. Med et nyt tagpap tag fra Hetag Morsø Tagdækning A/S er du altid garanteret et attraktivt tilbud på tagpap udført i danske kvalitetsprodukter med ​15 års produktgaranti og ​10 års garanti på udførelse.

Vi er et team af dygtige medarbejdere, som har lagt tag i mange år. Gennem et løsningsorienteret og fleksibelt samarbejde med vores kunder hjælper vi med at finde den ideelle løsning til din tagopgave. Det sikrer dig et hurtigt og gennemført arbejde, når du skal have nyt tagpap på huset.

Få et tilbud

  Vi løser bl.a. opgaver i:

  Hetag Morsø Tagdækning A/S

  Medarbejdere

  Niels Rokkjær

  Niels Rokkjær

  Direktør / Medejer

  Skal vi samarbejde?
  Hos Hetag Tagdækning er vi sammen om højere kvalitet. Derfor møder du altid erfarne fagfolk, der er opdateret på den nyeste viden og de nyeste muligheder.

  Hetag Morsø Tagdækning A/S

  Grønlandsvej 8
  9700 Nykøbing Mors