Hetag renovering af tagpap

Nyt liv til dit gamle tag

Tagpap er et stærkt materiale med en lang levetid, samtidig er det et meget fleksibelt materiale som også gør det velegnet til tagrenoveringer. Hetag Tagdækning har stor erfaring med renovering af tage. Vi renoverer tage med tagpap, men også bygninger med øvrige tagmaterialer, hvor taget udskiftes til en tagpapløsning – eventuelt med en merisolering.

Trænger dit tag til renovering?

Oplever du, at din varmeregning bliver dyrere og dyrere, kan det meget vel skyldes et gammelt tag, som trænger til en renovering. Når et hus bliver varmet op, stiger varmen efterfølgende til loftet og er der utætheder i konstruktionen, vil varmen trække ud gennem revner og sprækker.

Hvis dette er tilfældet, anbefaler vi en tagrenovering. Så slipper du for bekymringer om fremtidige huller, vandskader, svamp og fugt, som potentielt kan udvikle sig til at blive en stor omkostning. En renovering af taget er en god måde at få genskabt tagets holdbarhed og styrke, så der ikke er ujævnheder og varmen ikke slipper ud.

Hos Hetag Tagdækning renoverer vi alt fra tag på skoler til det lille sommerhus eller carport. Vi har mange års erfaring med renovering af tage for både private og erhverv, og ingen opgaver er for store eller for små.

Læs også:
Udskiftning af tagpap

 

Renovering af tage med tagpap

En tagrenovering med nyt tagpap udføres direkte på eksisterende tagdækning efter grundig klargøring. Herefter udføres den nye tagdækning med 1 eller 2-lag tagpap – alt afhængig af den enkelte taghældning. Dette gør renovering af tagpap til en ideel løsning for alle tage med en eksisterende tagdækning.

Ved synlige tagflader kan den nye tagdækning fx udføres som en listedækning, som giver taget et flot udtryk. I forbindelse med en renovering udskiftes det nødvendige tagtilbehør, herunder bl.a.:

  • Sternkapsler
  • Hætter
  • Tagnedløb
  • Ovenlys

Sammen med den nye tagdækning kan der evt. udføres merisolering ovenpå den eksisterende tagdækning/tagkonstruktion. Merisolering udføres med kileskåret isolering for faldopbygning eller opretning på den eksisterende tagflade.

Renovering af tage oprindeligt udført med naturskifer, eternitskifer og bølgeternitplader

Ved tagrenoveringen starter vi med at demontere og fjerne den eksisterende tagbelægning. Herefter udføres der nyt underlag for tagdækning med fast pladeunderlag af fx krydsfiner.

Fast plademateriale af krydsfiner eller trædefaste mineraluldsplader kan også udlægges direkte ovenpå den eksisterende tagbelægning.

Den nye tagdækning udføres med 1 eller 2-lags tagpap, afhængig af taghældning, og ved synlige tagflader kan den nye tagdækning udføres som listedækning.

Kontakt den nærmeste Hetag Tagdækning afdeling og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med den næste tagrenovering.

Få kyndig rådgivning og sparring hos Hetag Tagdækning

Har du planer om at renovere taget, så kontakt din lokale virksomhed og få en uforpligtende snak om, hvad der kan og bør gøres ved det gamle tag. Sammen finder vi den rette løsning og pris.

Vi kan hjælpe med alt fra valg af materialer til tagpap og meget andet. Du får kyndig rådgivning og sparring hos os. Så vil du vide mere om renovering af tagpaptag, stiller vi vores viden til rådighed.

 

 

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling