Erhvervs- og industribyggeri

Gode professionelle tagløsninger

Hetag Tagdækning er det gode, sikre valg inden for tagdækning til erhvervs- og industribyggeri.

Læs mere her om vores løsninger med betonelementer, ståtrapezplader og træbaserede tagkassetter. Fælles for tagløsningerne er, at opbygning af fald i skotrender sker med kileskårne mineraluldsplader. I alle de nævnte løsninger er det også muligt at indbygge ovenlys – naturligvis i henhold til kravene om dagslys og røgventilation. Ønsker I grønt tag på den del af byggeriet, så har Hetag Tagdækning erfaring fra flere byggerier. Læs mere her

Omkring valg af tagløsning så har vores medarbejdere erfaringen til, så tidligt så muligt i projektet, at byde ind med løsninger på, hvilken type, der vil være den mest optimale på jeres byggeri. Kontakt jeres lokale Hetag Tagdækning afdeling for nærmere dialog omkring jeres kommende byggeri, uanset om det drejer sig om et nyt erhvervsbyggeri eller renovering af et eksisterende tag.

Betonelementer

På underlag af betonelementer oplagt vandret eller med fald udføres strimling eller dampspærre. Isolering foregår med kileskåret eller plan isolering i henhold til gældende myndighedskrav.

Tagdækning er med 2-lags tagpapdækning.

Ståltrapezplader

Tagkonstruktion kan udføres alene med ståltrapezplader oplagt på bærende underlag af f.eks. stål, træ, beton eller evt. med mellemliggende betonelementer (ribbetagplader). Ståltrapezpladerne kan leveres interiørlakerede og perforerede for forbedring af akustikforhold.

Dampspærre udlægges direkte på ståltrapezpladerne eller placeres i isoleringsopbygningen. Isolering foregår med kileskåret eller plan isolering i henhold til gældende myndighedskrav.

Tagdækning er med 2-lags tagpapdækning.

Træbaserede tagkassetter

Tagkonstruktion kan udføres alene med tagkassetter, oplagt på bærende underlag af f.eks. stål, træ, beton eller eventuelt med mellemliggende betonelementer (ribbetagplader).

Tagkassetterne leveres normalt med fabrikspåklæbet underpap, indbygget isolering/dampspærre og færdig underside af træbetonplader for forbedring af akustikforhold.

Tagdækning er med 1-lags tagpapdækning.

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling