Hetag JK Tagentreprise A/S

Hetag JK Tagentreprise A/S er et kvalitetsbevidst tagdækningsfirma, som har beskæftiget sig med tagdækning i mange år. Vi har derfor stor erfaring og indsigt i arbejdet, og har gennem årene udført opgaver for mange forskellige kundetyper.

Derfor er du i trygge hænder, når du vælger os til at løse netop din opgave.

Vi løser bl.a. opgaver i:

Tagfirma på Sjælland med 28 års erfaring

JK Tagentreprise ApS blev etableret i 1992 og kendetegnet ved vores højt specialiserede medarbejdere og vores tilfredse kunder.  Vi er specialister i montering af tagpap, tagfolie samt isolering, leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser samt leveringstider.

I 2016 blev vi en del af Hetag Tagdækning-kæden, som består af 8 tagdækker firmaer, og i 2018 har vi skiftet navn til Hetag JK Tagentreprise A/S.

Tagdækker til både erhverv og private

Vi udfører alle typer af opgaver for erhvervskunder, boligforeninger og private, – så intet projekt er for stort eller for lille. Hos Hetag JK Tagentreprise A/S har vi både erfaringen og kompetencerne til at håndtere alt lige fra store erhvervsbyggerier til det private parcelhus. Så du kan trygt overlade dit tag til os – lige meget om der er tale om en renovering eller et helt nyt tag.

Firmaet har adresse i Rødovre, og herfra servicere og betjener vi dagligt kunder på hele Sjælland.

Et langtidsholdbart og tilfredsstillende resultat

I vores arbejde anvender vi kun danske tagpapprodukter af højeste kvalitet. Det betyder at du kan forvente mindst 50 års levetid på dit tag, når du får udført en tagdækning med to lag tagpap. Hos Hetag JK Tagentreprise A/S sikrer vi dig den bedste løsning. Ikke bare nu – men 50 år frem.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis vi skal samarbejde på dit næste tagprojekt.
Se vores kontaktinformationer herunder.

Medarbejdere

Jan Birkemose

Jan Birkemose

Direktør

Jan.birkemose@jk-tag.dk
T. 61 51 48 79

 

Kontakt os

Hetag JK Tagentreprise A/S
Hobrovej 18
2610 Rødovre

CVR-nr. 15 99 02 95

 Persondatapolitik

e-faktura@jk-tag.dk                                             

Nyheder
Arbejde vi er stolte af

Kontakt dit lokale Hetag Tagdækning firma