Hetag JK Tagentreprise A/S

Tagdækker til erhverv

Et langtidsholdbart og tilfredsstillende resultat

Telefonnummer

Email

Hetag JK Tagentreprise A/S er et kvalitetsbevidst tagfirma på Sjælland, og vi har beskæftiget os med tagdækning siden 1992. I 2016 blev vi en del af den landsdækkende Hetag Tagdækning-kæde, og vi er kendetegnet ved vores højt specialiserede medarbejdere og vores tilfredse kunder.

Vi er specialister i montering af tagpap, tagfolie samt isolering, leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser samt leveringstider. Vi har stor erfaring og indsigt i arbejdet, og har gennem årene udført opgaver for mange forskellige kundetyper. Derfor er du i trygge hænder, når du vælger os til at løse netop din opgave.

​Vi udfører alle typer af opgaver for erhvervskunder, boligforeninger og private, – så intet projekt er for stort eller for lille. Hos Hetag JK Tagentreprise A/S har vi både erfaringen og kompetencerne til at håndtere alt lige fra store erhvervsbyggerier til det private parcelhus. Så du kan trygt overlade dit tag til os – lige meget om der er tale om en renovering eller et helt nyt tag.

Firmaet har adresse i Rødovre, og herfra servicere og betjener vi dagligt kunder på hele Sjælland.

I vores arbejde anvender vi kun danske tagpapprodukter af højeste kvalitet. Det betyder at du kan forvente mindst 50 års levetid på dit tag, når du får udført en tagdækning med to lag tagpap. Hos Hetag JK Tagentreprise A/S sikrer vi dig den bedste løsning. Ikke bare nu – men 50 år frem. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hetag JK Tagentreprise

Få et tilbud

  Hetag JK Tagentreprise A/S

  Medarbejdere

  Jan Birkemose

  Jan Birkemose

  Direktør

  Jan.birkemose@jk-tag.dk
  T. 61 51 48 79

   

  Skal vi samarbejde?

  Hos Hetag Tagdækning er vi sammen om højere kvalitet. Derfor møder du altid erfarne fagfolk, der er opdateret på den nyeste viden og de nyeste muligheder.

  Hetag JK Tagentreprise A/S

  Hobrovej 18
  2610 Rødovre

  CVR-nr. 15 99 02 95