Tagdækning i Holbæk med stor præcision og grundighed

Leder du efter en professionel tagdækker i Holbæk eller omegn? Så tøv ikke med at kontakte os hos Hetag JK Tagentreprise A/S. Vi har stor erfaring med alt inden for tagdækning og varetager opgaver for både private og erhverv.

Høj kvalitet er et af vores kendetegn. Vi stopper ikke med at lægge de sidste hænder på arbejdet, før alle parter er tilfredse. Med os ved din side er du garanteret et kvalitetsbevidst resultat. Arbejdet bliver desuden udført effektivt uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Få hjælp fra en dygtig og erfaren tagdækker

For Hetag JK Tagentreprise A/S er ingen opgaver for store eller små. Uanset opgaven udfører vi vores arbejde med en stor præcision og grundighed, da vi sætter en ære i et godt stykke håndværk. Derudover lytter vi altid til dine krav og forventninger til projektet.

Efterfølgende udarbejder vi en plan og finder frem til den bedste løsning, der lever op til dine ønsker og behov. Vælger du at indgå i et samarbejde med os, er du sikret en tæt og god kommunikation hele vejen igennem.

Med os er du i trygge hænder, så du kan roligt læne dig tilbage og lade os udføre arbejdet. Takket være vores fokus på en tæt dialog og en høj kvalitet efterlades du med et gennemarbejdet, langtidsholdbart og flot tag.

Kontakt din lokale tagdækker i Holbæk og kom i mål med din opgave

Er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du spørgsmål, som du ønsker svar på? Hvis du søger en lokal tagdækker i Holbæk, så vil vi meget gerne være din professionelle samarbejdspartner.

Vi besvarer desuden velvilligt på alle dine spørgsmål, hvis du vil vide mere om vores arbejde, hvad vi kan tilbyde dig og så videre. Kontakt os allerede i dag og lad os stå for projektet. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Medarbejdere

Jan Birkemose

Jan Birkemose

Direktør

Kontakt os

Hetag JK Tagentreprise A/S
Hobrovej 18
2610 Rødovre

CVR-nr. 15 99 02 95

 Persondatapolitik

Nyheder

Løbere fik nyt look fra Hetag JK Tagentreprise

Lokale løbere har fået et nyt look takket være Hetag JK Tagentreprises sponsorering af løbetøj til klubben. Vi er glade for at kunne støtte den lokale løbeklub, og ser frem til at følge deres fortsatte succes på stierne.

Se mere
Arbejde vi er stolte af

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling