Grønne tage i vækst
Markedet for grønne tage er støt stigende, og Hetag Tagdækning har udført en række interessante løsninger med grønne tage.

 

Grønt tag giver flere fordele

Flere og flere bygninger monteres med grønt tag, hvilket ikke er mærkeligt, når man tager de mange fordele i betragtning. For det første har et grønt tag den store fordel at det forsinker regnvandsafledningen betydeligt. Hvilket er får stadig større med betydning med udsigten til flere og kraftigere skybud. For det andet så er der det æstetiske med et “levende tag”, hvor naturen kommer tæt på og farverne ændres i takt med årstiderne.

Individuelle valg med grønne tage

Det grønne tag findes i mange forskellige udgaver. Hos Hetag Tagdækning arbejder vi med grønne tage, som består af et mix sedumplanter i et vækstmateriale med få organiske materialer. Der vil være mulighed for at lave special løsninger, hvor du vil kunne sætte dit eget præg på en del af plantevalget.
Grønne tage er ikke kun til lavhældningstage, det også muligt at lægge et grønt tag på hældningstage op til 30 grader, dog skal der her anvendes støttepunkter.
Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling, og hør mere om mulighederne med grønne tage.

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling