Tagdækning Fyn

Hetag Fyn A/S

Hetag Fyn A/S er din kompetente tagdækningspartner på Fyn, der beskæftiger sig med både opgaver for virksomheder og private kunder.

Vi løser bl.a. opgaver i:

Tagdækker på Fyn med fokus på et langtidsholdbart og flot resultat

Hos Hetag Fyn A/S er vi specialister inden for tagdækning og har gennem årene hjulpet mange kunder med at opnå et tilfredsstillende resultat. Vi har en stor viden og mange års erfaring, hvorfor vi hver gang leverer et godt stykke arbejde i høj kvalitet.

Dog er kvalitetsarbejde ikke vores eneste fokuspunkt. Vi lægger ydermere vægt på at udføre et langtidsholdbart og flot resultat, så du kan have glæde af dit nye tag i rigtig mange år frem i tiden.

Effektivt og troværdigt tagfirma med god kommunikation

For os er det alfa og omega, at du føler dig tryg under hele processen. Derfor sørger vi for at holde alle deadlines og aftaler ligesom, at vi sikrer en tæt dialog. Vi sætter en stor ære i at opretholde et godt samarbejde med vores kunder, hvilket vi mener sker med hjælp fra en god kommunikation.

Vi lytter aktivt til dine ønsker og forventninger til dit projekt og sørger for at finde en løsning, der passer præcis til dine præferencer og behov. Med os som din lokale tagdækker på Fyn er du både garanteret et gennemarbejdet færdigresultat i den bedste kvalitet samt et tæt samarbejde.

Tagdækker på Fyn med over 40 års erfaring

Virksomheden blev grundlagt med navnet Bakkekildegård Tagdækning i Svendborg den 1. oktober 1977. Byens Tag ApS opkøbte Bakkekildegård Tagdækning i 2013 og fik navneændring til Bakkekildegård Byens Tag ApS. Den 1. Januar 2018 trådte tagfirmaet ind i Hetag Tagdækning-kæden og skiftede pr. 1. juli 2018 navn til Hetag Byens Tag A/S. Pr. 1. november 2021 skiftede firmaet navn til Hetag Fyn A/S.

Alt indenfor nybyg, renovation og reparation

Vores mange års erfaring samt samarbejde med dygtige og faste samarbejdspartnere sikrer vores kunder et tagdækningsarbejde af høj kvalitet indenfor alle slags entrepriser såsom ny byg, renovering og reparationer.

Der er derfor ikke nogen opgaver, som er for store for os, og vi udfører opgaver for både private husstande, offentlige og private virksomheder. Står du og mangler tagdækning på Fyn, så kan du altid kontakte os.

Gode råd og vejledning til enhver opgave

Med et ønske om at give “Et godt tag på...” deler vi glædeligt ud af vores mange års erfaring og vores stærke ekspertise til vores kunder. Derfor står vi altid parat med gode råd og vejledning omkring alle former for tagdæknings opgaver, så vi får mulighed for at levere det allerbedste resultat. Derudover har vi en særlig ekspertise indenfor udlægning af stålprofiler og tagelementer på alle slags tagopgaver.

Medlem af Dansk Byggeri og By Garanti

Hetag Fyn A/S er medlem af Dansk Byggeri, hvilket fx indebærer at vi har en overenskomst ligesom vi er en del af Byg Garanti ordningen.

Kontakt os, hvis vi skal samarbejde

Leder du efter et kvalificeret tagfirma til at varetage din næste opgave? Så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktoplysninger herunder.

Medarbejdere

Carsten Ovesen

Carsten Ovesen

Direktør

cao@hetagfyn.dk

M. 51 46 55 54

Rene Pedersen

Rene Pedersen

Entrepriseleder

Annette Nielsen

Annette Nielsen

Bogholder

info@hetagfyn.dk

Kontakt os

Hetag Fyn A/S
Industrivej 2
5750 Ringe

CVR-nr. 29 92 60 85

Åbningstider
Man. – fre.: 8.00 – 17.00

Persondatapolitik

Nyheder

Arbejde vi er stolte af

Vejle Psykiatri
Vejle Psykiatri
Vejle Psykiatri Det nybyggede psykiatrisygehus på Nordbanen i Vejle udgør 17.000 kvadratmeter, der er fordelt…
Kontorhus på Kalvebod Brygge
Kontorhus på Kalvebod Brygge
Kontorhus på Kalvebod Brygge Endnu et spændende projekt er afsluttet hos Hetag Byens Tag A/S.Nybyggeriet…

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling