Tagdækker i Brøndby med masser af erfaring og ekspertise
Er du på udkig efter en tagdækker i Brøndby med mange års erfaring og den nødvendige ekspertise? Så bør du tage Hetag JK Tagentreprise A/S med i dine overvejelser. Vi varetager både store og mindre opgaver for virksomheder.

Med os som din samarbejdspartner er du sikret en smertefri proces, da vi sætter vores kunders ønsker i centrum. Vi sørger ligeledes for, at du er velinformeret om, hvad der sker både før og under processen.

 

Vi prioriterer godt og solidt håndværk samt et tæt samarbejde

Der er en god grund til, at Hetag JK Tagentreprise A/S stadig beskæftiger sig med tagdækning efter så mange år. Vi er nemlig stolte af vores håndværk, hvorfor vi altid har fokus på det bedst mulige resultat. Kort sagt prioriterer vi godt og solidt håndværk, når vi varetager et projekt, så vores kunder ender med et tilfredsstillende resultat.

For at få det mest optimale resultat for dig lytter vi naturligvis til dine ønsker. Dog kommer vi også gerne med råd og vejledning til, hvordan opgaven udføres bedst muligt. I samarbejde med dig finder vi altså frem til den rette løsning.

Du kan trygt henvende dig til os, hvis du ønsker en effektiv og veludført tagdækning i en høj kvalitet. Under hele processen sørger vi for, at der er en tæt dialog mellem dig og os. Vi tror nemlig på, at dette er vejen frem for et godt samarbejde med alle vores kunder.

Vores tilbud på tagdækning er både gratis og uforpligtende

Kunne du godt tænke dig at få et gratis og uforpligtende tilbud på tagdækning fra et professionelt firma? Så tag kontakt til os hos Hetag JK Tagentreprise A/S snarest muligt. Vi kommer gerne ud til din adresse for at kigge nærmere på dit projekt, så du efterfølgende kan få et tilbud.

Medarbejdere

Jan Birkemose

Jan Birkemose

Direktør

Kontakt os

Hetag JK Tagentreprise A/S
Hobrovej 18
2610 Rødovre

CVR-nr. 15 99 02 95

 Persondatapolitik

Nyheder

Løbere fik nyt look fra Hetag JK Tagentreprise

Lokale løbere har fået et nyt look takket være Hetag JK Tagentreprises sponsorering af løbetøj til klubben. Vi er glade for at kunne støtte den lokale løbeklub, og ser frem til at følge deres fortsatte succes på stierne.

Se mere
Arbejde vi er stolte af

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling