Book et kompetent tagfirma til København 

Søger du en professionel tagdækker til København eller omegn? Så står Hetag JK Tagentreprise A/S klar med grundig og effektiv tagdækning.

Med mere end 30 års erfaring i branchen har vi specialiseret os i alle de underkategorier, der måtte være under overskriften tagdækning. Vi tilbyder både vores service til erhvervsbranchen – og klarer både opgaver i forbindelse med nybyggeri og renovering.

Har du behov for professionel assistance til at klare tagdækning, listedækning, tagisolering eller andet?

Læn dig tilbage, og lad os hos Hetag JK Tagentreprise A/S klare arbejdet. Vi sørger for høj kvalitet ned til mindste detalje.

 

Ingen opgaver er for store eller for små

Uanset opgavens omfang udfører vi altid vores arbejde med stor omhyggelighed og præcision. Høj motivation er drivkraften i vores arbejde, som vi tilgår ethvert kundesamarbejde med. 

 Vi lytter altid med stor iver til dit specifikke behov for tagdækning. Derfra udarbejder vi en skræddersyet plan, og vi stiller os først tilfredse med arbejdet, når du er det samme. 

 Vælger du at indgå i et samarbejde med os, er du sikret et stærkt og konstruktivt samspil, hvor vi vægter dit behov højere end noget andet. Hvad der er vigtigt for dig, er vigtigt for os – og det indebærer blandt andet et holdbart og gennemarbejdet resultat. 

 Høj kvalitet hele firmaet igennem 

Høj kvalitet er og skal være vores kendetegn. Det gælder både for vores færdige resultater, såvel som vores kontakt med dig. 

 Tvivler du på, hvorvidt vores kompetencer rækker til dit behov for tagdækning? Med flere årtier tilbagelagt i branchen er vi i stand til at tilbyde en lang række serviceopgaver inden for tagdækning. 

 Kontakt os allerede i dag, og lad Hetag JK Tagentreprise A/S være din professionelle tagdækker.

Medarbejdere

Jan Birkemose

Jan Birkemose

Direktør

Kontakt os

Hetag JK Tagentreprise A/S
Hobrovej 18
2610 Rødovre

CVR-nr. 15 99 02 95

 Persondatapolitik

Nyheder

Løbere fik nyt look fra Hetag JK Tagentreprise

Lokale løbere har fået et nyt look takket være Hetag JK Tagentreprises sponsorering af løbetøj til klubben. Vi er glade for at kunne støtte den lokale løbeklub, og ser frem til at følge deres fortsatte succes på stierne.

Se mere
Arbejde vi er stolte af

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling