Grundig, effektiv og pålidelig tagdækning i Albertslund

Taget på en ejendom spiller en vigtig rolle i forhold til dets værdi, isoleringsevne og visuelle udtryk. Alt det er vi opmærksomme på, hvorfor vi altid leverer det mest optimale resultat for vores kunder.

Har du brug for tagdækning i Albertslund og omegn i forbindelse med nybyg eller en renovering? Så kan du få hjælp fra en grundig, effektiv og pålidelig tagdækker ved at hyre Hetag JK Tagentreprise A/S til din opgave uanset, om den er stor eller lille. Vi varetager opgaver for erhverv og virksomheder.

 

Få den bedste rådgivning og sparring inden for tagdækning

Hos Hetag JK Tagentreprise A/S sætter vi altid vores kunder i centrum. Vi starter med at lytte godt og grundigt til dig og dine ønsker i forbindelse med din opgave. Derefter giver vi dig den bedste rådgivning og sparring i forhold til det specifikke projekt.

Når det kommer til tage, så er de ikke ens. Derfor kan en bestemt løsning være den bedste i forbindelse med et projekt, mens en anden løsning er bedre, når der er tale om et andet projekt.

For os er det vigtigt altid at informere vores kunder om, hvilken løsning der er den mest optimale, så der opnås et tilfredsstillende resultat. Herved kan du tage en beslutning om, hvad der er bedst for dig og dine ønsker.

Tag kontakt til os og få en fordelagtig pris på dit tagprojekt

Vil du gerne have en veludført tagdækning i en høj kvalitet? Så bør du tage kontakt til Hetag JK Tagentreprise A/S, så du kan få en fordelagtig pris på dit projekt. Når du har kontaktet os, kommer vi gerne ud til dig for at høre nærmere om projektet. Derefter udfærdiger vi et gratis og uforpligtende tilbud, som vi sender til dig. Vi glæder os til vores samarbejde.

Medarbejdere

Jan Birkemose

Jan Birkemose

Direktør

Kontakt os

Hetag JK Tagentreprise A/S
Hobrovej 18
2610 Rødovre

CVR-nr. 15 99 02 95

 Persondatapolitik

Nyheder

Løbere fik nyt look fra Hetag JK Tagentreprise

Lokale løbere har fået et nyt look takket være Hetag JK Tagentreprises sponsorering af løbetøj til klubben. Vi er glade for at kunne støtte den lokale løbeklub, og ser frem til at følge deres fortsatte succes på stierne.

Se mere
Arbejde vi er stolte af

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling