Kvalitetsarbejde inden for tagdækning udført af tagdækker i Gentofte

Har du brug for hjælp til tagdækning i Gentofte eller omegn? Så er vi den helt rette samarbejdspartner. Vi har masser af erfaring og garanterer kvalitetsarbejde, så du ender med et resultat, du bliver tilfreds med.

Hos Hetag JK Tagentreprise  A/S er vi ikke bare tagdækkere. Vi er stolte tagdækkere, der sætter en ære i at levere det bedst mulige arbejde og resultat til alle vores kunder. Det gælder uanset, om opgaven er stor eller lille, samt om det er for en privatkunde eller en erhvervskunde.

 

Få tryghed med en god dialog hos en professionel tagdækker

Inden vi sætter gang i arbejdet hos dig, sørger vi for at have haft en god dialog med dig. Du skal nemlig føle dig tryg ved at lade os udføre arbejdet. I vores dialog med dig forventningsafstemmer vi således, at vi begge ved, hvad der kommer til at ske.

Via vores snakke kan vi både rådgive og vejlede dig til at få det allerbedste resultat. Vi har nemlig stor erfaring med tagdækning, så ingen opgave er for krævende for os. Der er altid en løsning, som er den mest optimale for dit projekt, og den løsning har vi.

Ønsker du at have en samarbejdspartner, der arbejder målrettet efter dine ønsker og det bedste resultat? Så bør du tage en snak med os om din opgave.

Tag kontakt til din lokale tagdækker i Gentofte for at få et gratis og uforpligtende tilbud

Hvis du vil høre mere om os og vores arbejde, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så kontakt Hetag JK Tagentreprise A/S snarest muligt. Vi svarer gerne på dine spørgsmål, og hvis du har lyst til, at vi kommer forbi og kigger på din opgave, gør vi gerne det. Herefter kan vi give dig et godt tilbud på vores arbejde.

Medarbejdere

Jan Birkemose

Jan Birkemose

Direktør

Jan.birkemose@jk-tag.dk
T. 61 51 48 79

 

Kontakt os

Hetag JK Tagentreprise A/S
Hobrovej 18
2610 Rødovre

CVR-nr. 15 99 02 95

 Persondatapolitik

Nyheder

Løbere fik nyt look fra Hetag JK Tagentreprise

Lokale løbere har fået et nyt look takket være Hetag JK Tagentreprises sponsorering af løbetøj til klubben. Vi er glade for at kunne støtte den lokale løbeklub, og ser frem til at følge deres fortsatte succes på stierne.

Se mere
Arbejde vi er stolte af

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling