Professionel tagdækning i Herlev
Hetag JK Tagentreprise A/S står klar til at hjælpe dig, når du søger et effektivt tagfirma i Herlev eller omegn. Vi kan klare enhver opgave under overskriften tagdækning, og ingen opgaver er for store eller for små.

Med mere end 30 års erfaring i branchen har vi specialiseret os i en bred kategori inden for tagdækning. Vores kompetencer som tagfirma kender ingen begrænsninger, hvilket betyder, at vi stiller vores service til rådighed for erhvervsfolk.

 

Tagdækning til renovering eller nybyg? Vi fikser det hele 

Uanset om du søger en dygtig tagdækker til renovering eller nybyggeri, er Hetag JK Tagentreprise A/S din kompetente samarbejdspartner.

Som eksperter i tagdækning skelner vi ikke mellem renovering og nybyggeri, men tilgår enhver arbejdsopgave med stor motivation og grundighed – helt ned til mindste detalje.

Et samlet team af grundige fagfolk 

Leder du efter isolering eller tagdækning, der både kan siges at være omhyggeligt og effektivt udført? Vores ekspertise og faglige kompetencer spænder bredt som følge af vores lange erfaring i branchen.

Vi sætter en ære i at levere et godt og holdbart stykke arbejde hver gang.

Det betyder, at lige meget hvilken specifik service, du søger, stiller vi altid et dygtigt og kompetent team til din rådighed – som først stiller sig tilfredse, når du er det.

Gode råd er gratis at hente hos Hetag JK Tagentreprise A/S 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning om tagdækning i Herlev. Vi hos Hetag JK Tagentreprise A/S står klar til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig videre i dit projekt.

Ligesom i vores arbejde vil vi gøre vores ypperste for at hjælpe og finde frem til den bedste løsning for dig. Lad os dele vores ekspertise med dig. Send os en e-mail med din forespørgsel.

Medarbejdere

Jan Birkemose

Jan Birkemose

Direktør

Kontakt os

Hetag JK Tagentreprise A/S
Hobrovej 18
2610 Rødovre

CVR-nr. 15 99 02 95

 Persondatapolitik

Nyheder

Løbere fik nyt look fra Hetag JK Tagentreprise

Lokale løbere har fået et nyt look takket være Hetag JK Tagentreprises sponsorering af løbetøj til klubben. Vi er glade for at kunne støtte den lokale løbeklub, og ser frem til at følge deres fortsatte succes på stierne.

Se mere
Arbejde vi er stolte af

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling