Lad energiske tagdækkere tage sig kærligt af dit tag i Glostrup

Hetag JK Tagentreprise A/S er et tagfirma, der består af energiske tagdækkere, som er klar til at tage sig kærligt af dit tag. Som tagdækker er det en fornøjelse at få lov til at lægge tag i forbindelse med nybyggeri eller en renovering.

Ingen opgave er for stor eller for lille, da vi har mange års erfaring med at lave tag for både private, det offentlige samt erhverv og industri i Glostrup og omegn. Vi er derfor den perfekte samarbejdspartner uanset din opgave.

Tagdækker med sans for alle detaljerne

Er du vild med godt håndværk, hvor du ikke kan sætte en eneste finger på resultatet? Så er Hetag JK Tagentreprise A/S det helt rette tagfirma for dig. Vi har nemlig en højtudviklet sans for alle detaljerne i forbindelse med tagdækning.

For os er det vigtigt, at du som kunde får lige det tag, du søger. Det er alfa og omega, at vores arbejde er udført til punkt og prikke ud fra alle vores aftaler. Det er altid vores mål, at du vinker farvel til os med et kæmpestort smil på dine læber. Det er først, når du er tilfreds, at vi er tilfredse.

Kontakt det bedste tagfirma i Glostrup allerede i dag

Tagdækning er vores levevej, og vi tager gerne de ekstra skridt, der skal til for, at alle vores kunder er tilfredse med vores arbejde. Ønsker du at få lavet tag af det bedste tagfirma i Glostrup, så kontakt os så snart, du har tid.

Vi glæder os til at være nysgerrige på, hvad dit tagprojekt går ud på. Derfor kommer vi et smut forbi dig og stiller en masse spørgsmål, så vi sikrer os, at resultatet lever op til dine forventninger. Hos Hetag JK Tagentreprise A/S tager vi os nemlig altid godt af både vores kunder og deres tag.

Medarbejdere

Jan Birkemose

Jan Birkemose

Direktør

Kontakt os

Hetag JK Tagentreprise A/S
Hobrovej 18
2610 Rødovre

CVR-nr. 15 99 02 95

 Persondatapolitik

Nyheder

Løbere fik nyt look fra Hetag JK Tagentreprise

Lokale løbere har fået et nyt look takket være Hetag JK Tagentreprises sponsorering af løbetøj til klubben. Vi er glade for at kunne støtte den lokale løbeklub, og ser frem til at følge deres fortsatte succes på stierne.

Se mere
Arbejde vi er stolte af

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling