Tagdækning i høj kvalitet i Rødovre og omegn

Uanset om du skal have renoveret dit tag eller have lavet ny tagdækning, så ønsker du garanteret et godt resultat. Her hos Hetag JK Tagentreprise A/S har vi hjulpet et hav af kunder med at komme i mål med disse projekter. Vi er nemlig eksperter på området.

Vores kunder er altid glade for resultatet, da vi sørger for tagdækning og renovering af tag i en høj kvalitet. Vores mål er, at du får et flot og langtidsholdbart resultat, som du vil nyde. Du kan trygt henvende dig med store såvel som små opgaver, da vi er klar til at hjælpe dig.

 

Vi lægger vægt på at have kunden i centrum

Det er en stor ting at lægge sit tag i andres hænder uanset, om det er som privatkunde eller erhvervskunde. Vi gør derfor meget ud af at have en tæt dialog med alle vores kunder. Hos Hetag JK Tagentreprise A/S lægger vi vægt på, at du skal være i centrum, så du føler dig tryg gennem hele processen.

Når du kontakter os, kommer vi ud til dig for at kigge nærmere på din opgave. Her snakker vi om, hvad du kunne tænke dig og giver dig gerne gode råd og vejledning med på vejen. Derved finder vi sammen den rette vej til det mest optimale resultat.

Under hele processen sørger vi for, at du konstant er opdateret således, at du hele tiden er informeret om, hvad der foregår. Vi tror nemlig på, at en god dialog er det bedste for alle.

Kontakt din lokale tagdækker i Rødovre allerede i dag

Er du på jagt efter en tagdækker i Rødovre, der har fokus på en høj kvalitet, et holdbart resultat og hver en lille detalje? Så kontakt Hetag JK Tagentreprise A/S, der er din lokale tagdækker i Rødovre. Vi er den perfekte samarbejdspartner for dig.

Medarbejdere

Jan Birkemose

Jan Birkemose

Direktør

Jan.birkemose@jk-tag.dk
T. 61 51 48 79

 

Kontakt os

Hetag JK Tagentreprise A/S
Hobrovej 18
2610 Rødovre

CVR-nr. 15 99 02 95

 Persondatapolitik

Nyheder

Løbere fik nyt look fra Hetag JK Tagentreprise

Lokale løbere har fået et nyt look takket være Hetag JK Tagentreprises sponsorering af løbetøj til klubben. Vi er glade for at kunne støtte den lokale løbeklub, og ser frem til at følge deres fortsatte succes på stierne.

Se mere
Arbejde vi er stolte af

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling