Grundig og veludført tagdækning ned til den mindste detalje

Har du brug for et tagfirma i Greve med masser af erfaring? Så bør du vælge Hetag JK Tagentreprise A/S som din samarbejdspartner. Vi har så mange års erfaring, at vi har både tiden og overskuddet til at være perfektionistiske med vores arbejde helt ned til den mindste detalje.

Vi er de rette til opgaven uanset, om der er tale om tagdækning til erhverv og industri, private eller det offentlige. Har du et tagprojekt, som skal udføres af topprofessionelle folk? Så lad os hjælpe dig på bedste vis.

Som stolte tagdækkere finder vi løsningen på alle tagprojekter

Som tagdækker har vi stået på mange forskellige tage for at få et overblik over, hvad der skal til for, at eksempelvis et renoveringsprojekt skal lykkes. Ingen tage er ens, og vi ønsker at lytte til dine ønsker og behov således, at du som kunde får lige det tag, du forestiller dig.

Vi er stolte af at være tagdækkere, hvorfor vi altid leverer et resultat, der sidder lige i skabet. Det er vigtigt for os at forlade et projekt, hvor både kunden og vi har et stort smil på læben, fordi hele processen er forløbet perfekt.

Få et uforpligtende tilbud fra et professionelt tagfirma i Greve

Har du en tagopgave, kigger vi gerne nærmere på den for derefter at give dig et uforpligtende tilbud. Hos Hetag JK Tagentreprise A/S er det alfa og omega, at vi har en dybdegående samtale med dig om projektet, så vi kan give dig det helt rette tilbud.

Under samtalen kommer vi naturligvis med al den rådgivning, du har brug for, så du ender med et tag, du bliver glad for. Tag kontakt til os allerede i dag, så vi hurtigst muligt kan komme forbi dig og tage en snak om dit projekt.

Medarbejdere

Jan Birkemose

Jan Birkemose

Direktør

Kontakt os

Hetag JK Tagentreprise A/S
Hobrovej 18
2610 Rødovre

CVR-nr. 15 99 02 95

 Persondatapolitik

Nyheder

Løbere fik nyt look fra Hetag JK Tagentreprise

Lokale løbere har fået et nyt look takket være Hetag JK Tagentreprises sponsorering af løbetøj til klubben. Vi er glade for at kunne støtte den lokale løbeklub, og ser frem til at følge deres fortsatte succes på stierne.

Se mere
Arbejde vi er stolte af

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling