Effektiv og gennemarbejdet tagdækning i Hvidovre 

Tag fat i Hetag JK Tagentreprise A/S, når du søger et professionelt og stabilt tagfirma i Hvidovre og omegn.

Vores brancheerfaring rækker mere end 30 år tilbage. Gennem vores mange år på bagen har vi specialiseret os inden for alle kategorier, der måtte være under overskriften tagdækning.

Vi stiller vores service til rådighed for industribyggerier og andet offentligt byggeri, og vores kompetencer inden for tagdækning kender ingen begrænsninger.

Det betyder også, at vi klarer opgaver i forbindelse med både renovering og nybyggeri.

 

En kombination af stærkt, fagligt arbejde og himmelhøj service 

Hetag JK Tagentreprise A/S tilgår enhver arbejdsopgave med stor motivation uanset opgavens omfang. Ingen opgaver er for store eller for små for vores dygtige team bestående af kvalificerede fagfolk.

Er du på udkig efter grundig tagdækning, listetækning eller assistance til en helt unik opgave? Vi hos Hetag JK Tagentreprise A/S er også din personlige tagdækker, når du søger assistance til en særpræget opgave. Skræddersyede løsninger er vores mellemnavn, og vi står klar til at udarbejde den bedste løsning til dig.

Find det bedste tilbud her – få fikset dit tag til UG i Hvidovre

Vi tilgår enhver opgave med stor respekt og omhu. Ingen opgaver er fuldstændig identiske, og der findes ingen fast opskrift på et godt resultat.

Derfor er skræddersyede løsninger vores hemmelige ingrediens til et solidt og holdbart resultat. På den måde gør vi altid vores ypperste for at stille vores kunder tilfredse og levere et gennemarbejdet stykke arbejde – uden undtagelse.

Lad Hetag JK Tagentreprise A/S være din fleksible tagdækker, når du søger tagdækning i Hvidovre. Vi sætter en ære i godt håndværk og ærlig rådgivning.

Kontakt os i dag for et godt tilbud.

Medarbejdere

Jan Birkemose

Jan Birkemose

Direktør

Jan.birkemose@jk-tag.dk
T. 61 51 48 79

 

Kontakt os

Hetag JK Tagentreprise A/S
Hobrovej 18
2610 Rødovre

CVR-nr. 15 99 02 95

 Persondatapolitik

Nyheder

Løbere fik nyt look fra Hetag JK Tagentreprise

Lokale løbere har fået et nyt look takket være Hetag JK Tagentreprises sponsorering af løbetøj til klubben. Vi er glade for at kunne støtte den lokale løbeklub, og ser frem til at følge deres fortsatte succes på stierne.

Se mere
Arbejde vi er stolte af

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling