Tagdækker tæt på Thisted og omegn med fokus på et flot slutresultat

Et tag er prikken over i’et, når det kommer til en bygnings udtryk. Det betyder, at det er vigtigt, at taget er udført i den bedste kvalitet. Derfor bør du hyre en professionel tagdækker, som har fokus på et flot slutresultat. En tagdækker med masser af erfaring og viden kan altid løse en tagopgave således, at kunden får det mest optimale resultat.

Hetag Morsø Tagdækning A/S er et firma, der består af kompetente fagfolk, som er stolte af at udføre et godt stykke arbejde for både private kunder og erhvervskunder. Du kan derfor trygt henvende dig til os, så du kan komme i mål med dit tagprojekt på bedste vis.

 

Vælg en samarbejdspartner inden for tagdækning med høje krav til sig selv

Tagdækning er ikke altid en nem opgave. Men hos os springer vi aldrig over, hvor gærdet er lavest. Tværtimod kan vi godt lide udfordringer, hvor det kræver, at vi gør os ekstra umage for at løse opgaven. Vi kan nemlig godt lide at bruge vores store viden og erfaring for at få en tilfreds kunde.

Hos Hetag Morsø Tagdækning A/S har vi altid høje krav til os selv. Vi sætter en ære i at have et godt samarbejde med vores kunder, en tæt dialog hele vejen gennem processen samt et slutresultat, som både vi og du som kunde er yderst tilfredse med. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os.

Din tagdækker tæt på Thisted giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud

Har du brug for at høre mere om Hetag Morsø Tagdækning A/S, vores arbejde og hvad vi kan tilbyde? Eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud? Så kontakt os så snart, du har tid. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål, ligesom vi gerne kommer hjem til dig for at kigge på lige præcis din tagopgave.

Medarbejdere

Niels Rokkjær

Niels Rokkjær

Direktør / Medejer

Jens Pedersen

Jens Pedersen

Entrepriseleder

Kontakt os

Hetag Morsø Tagdækning A/S
Grønlandsvej 8
7900 Nykøbing Mors

CVR-nr. 28 30 22 15

Åbningstider
Man. – fre.: 8.00 – 16.00

Persondatapolitik

Nyheder
Arbejde vi er stolte af
Sommerhuse med listedækning
Sommerhuse med listedækning
Sommerhuse med listedækning Hetag Morsø Tagdækning A/S har lagt listedækning på tre sommerhuse i Vrist Strand….

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling