Hyr en professionel tagdækker i Odder og omegn

Ønsker du det mest optimale resultat, når det kommer til tagdækning i Odder? Så bør du hyre Hetag Tagdækning Nord A/S som din professionelle samarbejdspartner. Vi påtager os alle mulige former for tagdækning såsom opgaver, der involverer tagpap, tagmembraner, tagkassetter, ovenlys og meget mere.

Uanset hvilken tagdækningsopgave eller renovering du som privatkunde, entreprenør eller en stor virksomhed skal have løst, så er vi klar på projektet.  Du kan som vores kunde altid stole på, at en aftale er en aftale. Vi lover nemlig aldrig mere, end vi kan holde.

Hetag Nord

Send venligst tilbudsmateriale til:

Tilbud-Nord@hetag.dk

For at skabe større overblik over aktive projekter samt muligheden for at hjælpe hinanden ved ferie / sygdom, vil vi bede dig om, at sende dit materiale vedrørende tilbudsgivning ind på vores fælles tilbudsmail.

Sådan forløber processen med tagdækning

Tagdækning er et ord, der dækker over den ydre beklædning af et tag. Det er denne beklædning, eller nærmere betegnet tagbeklædning, der beskytter de underliggende konstruktioner mod vind og vejr. Det er lige præcis dette, vi kan hjælpe dig med, så du får det bedste resultat, som du kan nyde mange år ud i fremtiden.

Når du skal have nyt tag, så starter der en proces. Hele denne proces begynder, når du tager kontakt til os. Ved din henvendelse til os aftaler vi, hvornår vi skal komme forbi dig for at kigge nærmere på dit tagprojekt. Her kortlægger vi dine behov og ønsker i forhold til det nye tag.

Derefter tager vi hjem for at udforme et gratis, uforpligtende og knivskarpt tilbud til dig. Dette tilbud er naturligvis baseret på vores samtale og de informationer, du har givet os. Efter du har accepteret vores tilbud, aftaler vi nærmere, hvornår vi kommer hjem til dig for at udføre opgaven effektivt og i den højeste kvalitet.

Kom trygt i mål med Hetag Tagdækning Nord A/S i Odder som din samarbejdspartner

Hos Hetag Tagdækning Nord A/S er vores mission, at alle vores kunder skal føle sig trygge gennem hele processen. Derfor lægger vi vægt på rådgivning, så du får den bedste løsning samt en tæt dialog fra start til slut. Vi ser frem til at høre fra dig.

Medarbejdere

Gitte Bak Malle

Gitte Bak Malle

Kontor: Servicemedarb., Kvalitetssikring, Drift & vedligehold

Jonna Celander

Jonna Celander

BEREGNER: TILBUDSGIVNING, MODTAGELSE AF UDBUDSMAT.

Anne Lynge

Anne Lynge

AFDELINGSCHEF / BYGNINGSINGENIØR

Kasper Porse Junge

Kasper Porse Junge

ENTREPRISELEDER

Morten S. Philipsen

Morten S. Philipsen

Entreprisechef / Medejer

Torben M. Rasmussen

Torben M. Rasmussen

Direktør / Entrepriseleder / Medejer

Kontakt os

Hetag Tagdækning Nord A/S
Søren Nymarks Vej 6D
8270 Højbjerg

CVR-nr. 31 26 18 72

Persondatapolitik

86 17 49 85
Nyheder

Tagdækker udlært hos Hetag Tagdækning Nord

Hetag Tagdækning Nord vil gerne ønske stort tillykke med til vores lærling, Peter, som blev udlært som tagdækker den 15. april 2024. Dit hårde arbejde og dedikation har givet gode resultater, og vi er glade for at have været en del af din uddannelse. Du har vist...

Se mere

Tagdækker udlært hos Hetag Tagdækning Nord A/S

Chris blev udlært som tagdækker torsdag den 12. marts 2020, med en flot Sølvmedalje og karaktererne 3 x 12. Han er udlært hos Hetag Tagdækning Nord A/S. Grundet Corona-udbruddet, blev dagen på skolen for de indbudte firmaer desværre aflyst. Stort tillykke...

Se mere
Arbejde vi er stolte af
Lindbjergskolen
Lindbjergskolen
Lindbjergskolen i Hammerum Lindbjergskolen i Hammerum er et nybygget skolemiljø, der både skal gavne elever,…
Jysk Park
Jysk Park
JYSK Park – stadion med et tagpaptag JYSK Park er hjemmebane for Silkeborg IF og…
Danhostel Aarhus
Danhostel Aarhus
Danhostel Aarhus, Risskov Danhostel Aarhus er beliggende i de skønne naturomgivelser med nye og ældre…

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling