Professionel tagdækning i Aarhus

Søger du en effektiv tagdækker, som kan klare en opgave for dig i Aarhus eller omegn? Så har du klikket dig ind det rigtige sted.

Med mere end 30 års erfaring som tagfirma står Hetag Tagdækning Nord A/S klar til at fuldføre enhver opgave under overskriften tagdækning.

Som specialister i tagdækning stiller vi både vores service til rådighed for erhverv og private, og vi skelner ikke mellem renovering og nybyggeri. Vores kompetencer inden for tagdækning har ingen begrænsninger.

 

Hetag Nord

Send venligst tilbudsmateriale til:

Tilbud-Nord@hetag.dk

For at skabe større overblik over aktive projekter samt muligheden for at hjælpe hinanden ved ferie / sygdom, vil vi bede dig om, at sende dit materiale vedrørende tilbudsgivning ind på vores fælles tilbudsmail.

Tagdækning i Aarhus udført af professionelle fagfolk

Som følge af vores lange erfaring i branchen spænder vores ekspertise bredt. Uanset om du søger grundig tagdækning, tagisolering eller andet under samme tema, stiller vi et dygtigt og kompetent team til rådighed.

Hos Hetag Tagdækning Nord A/S sætter vi en ære i et godt og holdbart håndværk, og vi har stor respekt for vores faglige arbejde såvel som for vores kunder.

Hele vores team af fagfolk er stærkt motiverede og går efter at levere et gennemarbejdet resultat helt ned til mindste tagsten. Vi går altid all in i vores arbejde for at stille vores kunder tilfredse.

 

Ingen opgaver er for store eller for små

Hetag Tagdækning Nord A/S er et alsidigt og fleksibelt tagfirma, der både tilbyder tagdækning til private boliger og industribyggeri.

Vi tilgår enhver opgave med stor respekt og grundighed, uanset omfanget. Og vi gør altid vores bedste for, at der ikke er en finger at sætte på arbejdet, så snart vi er færdige.

 

Har du brug for vejledning? Lad os hjælpe dig

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning om tagdækning. Vi deler hjertens gerne ud af vores faglige ekspertise. Send os en e-mail, så gør vi vores ypperste for at finde frem til den bedste løsning for dig.

Medarbejdere

Gitte Bak Malle

Gitte Bak Malle

Kontor: Servicemedarb., Kvalitetssikring, Drift & vedligehold

Jonna Celander

Jonna Celander

BEREGNER: TILBUDSGIVNING, MODTAGELSE AF UDBUDSMAT.

Anne Lynge

Anne Lynge

AFDELINGSCHEF / BYGNINGSINGENIØR

Kasper Porse Junge

Kasper Porse Junge

ENTREPRISELEDER

Morten S. Philipsen

Morten S. Philipsen

Entreprisechef / Medejer

Torben M. Rasmussen

Torben M. Rasmussen

Direktør / Entrepriseleder / Medejer

Kontakt os

Hetag Tagdækning Nord A/S
Søren Nymarks Vej 6D
8270 Højbjerg

CVR-nr. 31 26 18 72

Persondatapolitik

86 17 49 85

Nyheder

Tagdækker udlært hos Hetag Tagdækning Nord

Hetag Tagdækning Nord vil gerne ønske stort tillykke med til vores lærling, Peter, som blev udlært som tagdækker den 15. april 2024. Dit hårde arbejde og dedikation har givet gode resultater, og vi er glade for at have været en del af din uddannelse. Du har vist...

Se mere

Tagdækker udlært hos Hetag Tagdækning Nord A/S

Chris blev udlært som tagdækker torsdag den 12. marts 2020, med en flot Sølvmedalje og karaktererne 3 x 12. Han er udlært hos Hetag Tagdækning Nord A/S. Grundet Corona-udbruddet, blev dagen på skolen for de indbudte firmaer desværre aflyst. Stort tillykke...

Se mere

Arbejde vi er stolte af

Lindbjergskolen
Lindbjergskolen
Lindbjergskolen i Hammerum Lindbjergskolen i Hammerum er et nybygget skolemiljø, der både skal gavne elever,…
Jysk Park
Jysk Park
JYSK Park – stadion med et tagpaptag JYSK Park er hjemmebane for Silkeborg IF og…
Danhostel Aarhus
Danhostel Aarhus
Danhostel Aarhus, Risskov Danhostel Aarhus er beliggende i de skønne naturomgivelser med nye og ældre…

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling