Kvalitetsbevidst tagdækker i Risskov får dit tag til at stråle

Taget på en bygning er med til at give en bygning et flot udtryk. Den rette tagdækning kan fremhæve en bygnings udseende således, at den kommer til at stråle og skille sig ud fra mængden. Hos Hetag Tagdækning Nord A/S har vi naturligvis altid øje for, at taget er med til at fuldende en bygning.

Har du et gammelt og slidt tag, der skal efterses i sømmene? Så kommer vi gerne forbi dig for at lave et tjek af taget. Derefter kan vi tage en snak om, hvilken løsning der er den mest optimale. Ud fra tagets stand kan der nemlig være tale om en renovering af taget eller et helt nyt tag.

Hetag Nord

Send venligst tilbudsmateriale til:

Tilbud-Nord@hetag.dk

For at skabe større overblik over aktive projekter samt muligheden for at hjælpe hinanden ved ferie / sygdom, vil vi bede dig om, at sende dit materiale vedrørende tilbudsgivning ind på vores fælles tilbudsmail.

Vi er et tagfirma, der sørger for et godt samarbejde med dig

For Hetag Tagdækning Nord A/S er det vigtigt, at vi opnår et godt samarbejde med alle vores kunder. Det gælder både i forbindelse med store og små opgaver, og uanset om det er en privatkunde eller en erhvervskunde. Vi lægger derfor stor vægt på dialog fra dag ét og helt frem til afleveringen af det færdige resultat.

Vi giver dig altid den bedste rådgivning i forhold til, hvilken tagløsning der er den mest optimale. Du har måske en idé om, at taget skal være i tagpap. Takket være vores store erfaring er vi dog i stand til at fremlægge andre mulige løsninger, som du kan vælge mellem.

Uanset hvilken type tag vi anbefaler, kan du være sikker på, at det er holdbare og slidstærke materialer, der anvendes. Det gør nemlig, at du kan nyde det nye tag mange år ud i fremtiden.

Kontakt din lokale tagdækker i Risskov for et gratis og uforpligtende tilbud

Har du brug for en lokal tagdækker i Risskov, så er det helt sikkert Hetag Tagdækning Nord A/S, du bør ringe til for at få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi er et firma med mange års erfaring, der er i stand til at rådgive dig på bedste vis. Derudover er vi et tagfirma, der altid overholder, hvad vi aftaler.

Medarbejdere

Gitte Bak Malle

Gitte Bak Malle

Kontor: Servicemedarb., Kvalitetssikring, Drift & vedligehold

Jonna Celander

Jonna Celander

BEREGNER: TILBUDSGIVNING, MODTAGELSE AF UDBUDSMAT.

Anne Lynge

Anne Lynge

AFDELINGSCHEF / BYGNINGSINGENIØR

Kasper Porse Junge

Kasper Porse Junge

ENTREPRISELEDER

Morten S. Philipsen

Morten S. Philipsen

Entreprisechef / Medejer

Torben M. Rasmussen

Torben M. Rasmussen

Direktør / Entrepriseleder / Medejer

Kontakt os

Hetag Tagdækning Nord A/S
Søren Nymarks Vej 6D
8270 Højbjerg

CVR-nr. 31 26 18 72

Persondatapolitik

86 17 49 85
Nyheder

Tagdækker udlært hos Hetag Tagdækning Nord

Hetag Tagdækning Nord vil gerne ønske stort tillykke med til vores lærling, Peter, som blev udlært som tagdækker den 15. april 2024. Dit hårde arbejde og dedikation har givet gode resultater, og vi er glade for at have været en del af din uddannelse. Du har vist...

Se mere

Tagdækker udlært hos Hetag Tagdækning Nord A/S

Chris blev udlært som tagdækker torsdag den 12. marts 2020, med en flot Sølvmedalje og karaktererne 3 x 12. Han er udlært hos Hetag Tagdækning Nord A/S. Grundet Corona-udbruddet, blev dagen på skolen for de indbudte firmaer desværre aflyst. Stort tillykke...

Se mere
Arbejde vi er stolte af
Lindbjergskolen
Lindbjergskolen
Lindbjergskolen i Hammerum Lindbjergskolen i Hammerum er et nybygget skolemiljø, der både skal gavne elever,…
Jysk Park
Jysk Park
JYSK Park – stadion med et tagpaptag JYSK Park er hjemmebane for Silkeborg IF og…
Danhostel Aarhus
Danhostel Aarhus
Danhostel Aarhus, Risskov Danhostel Aarhus er beliggende i de skønne naturomgivelser med nye og ældre…

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling