Tagdækning i Aars udført af tagdækker med mange års erfaring

Tagdækning er et projekt, som bør tages alvorligt, da det er en meget vigtig opgave. Et tag skal være tæt og holde til alt slags vejr, så bygningen er beskyttet på bedste vis. Hvis et tag ikke er lagt korrekt, kan det have fatale konsekvenser for bygningen, hvilket bestemt ikke er ønskeligt for nogen.

Hos Hetag Nordjysk Tag A/S har vi mange års erfaring med tagdækning, hvilket gør os i stand til at løse både store og små opgaver. Ved hjælp af vores viden er det muligt at levere det samme optimale resultat hver gang for både private kunder og erhvervskunder.

 

Tagdækning er en kunst for stolte fagfolk

Når det kommer til tagdækning, er dit projekt ikke bare endnu en opgave for os. For os er hver tagopgave en ny start, hvor vi skal sørge for et slutresultat, som både du og vi er tilfredse med. Vi har fokus på kvalitet, hvorfor dit nye tag kommer til at holde i mange år ud i fremtiden.

Her hos Hetag Nordjysk Tag A/S er alle vores medarbejdere stolte fagfolk, der går op i at levere kvalitet. Et tag gør nemlig meget for en bygnings udtryk. Det er blandt andet en af grundene til, at vi gør meget ud af at rådgive og vejlede dig i forhold til den bedste løsning for dit tagprojekt. Skal vi komme forbi dig og se nærmere på dit tag?

Lad din lokale tagdækker tæt på Aars hjælpe dig i mål med dit tagprojekt

Ønsker du, at vi skal kigge forbi for derefter at give dig et gratis og uforpligtende tilbud? Det gør vi gerne, da vi altid er klar til at hjælpe vores kunder i mål med deres tagprojekt. Tag gerne kontakt til os snarest muligt, så vi kan få en snak om dine forventninger til dit nye tag.

Medarbejdere

Jan Glinvad

jan.glinvad@nordjysktag.dk
M. 40 83 93 08

 

 

Bente Glinvad

Kontakt os

Hetag Nordjysk Tag A/S
Hjallerup Erhvervspark 4B
9320 Hjallerup

CVR-nr. 20 29 14 43

 Persondatapolitik

98 28 40 19

Nyheder

To tagdækkere udlært hos Hetag Nordjysk Tag

Hetag Nordjysk Tag vil gerne lykønske vores to dygtige lærlinge, Christian og Michael, som blev udlært som tagdækkere 15. marts 2024. Vi er utroligt stolte af jeres hårde arbejde, dedikation og lærevillighed gennem hele uddannelsen.  Hos Hetag Nordjysk Tag ønsker vi...

Se mere

Hetag Nordjysk Tag støtter Aalborg Håndbold

Det er med stor glæde, at vi offentliggør, at Hetag Nordjysk Tag vil være samarbejdspartnere med Aalborg Håndbold i 2024. Som en lokal virksomhed er vi stolte af vores nordjyske rødder, og vi er glade for at kunne hjælpe lokal sport og bidrage til den passion, de...

Se mere

Arbejde vi er stolte af

Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havefront Plaza består af hele 84 ungdomsboliger og 31 ejerlejligheder samt erhverv….
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten Fronthuset der ligger på Eternitten i Aalborg er et unikt erhvervshus, der…
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd Nyt boligbyggeri i Bagsværd med tagdækning. Hetag Nordjysk Tag A/S har udført…

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling