Tagdækning i Aars udført af tagdækker med mange års erfaring

Tagdækning er et projekt, som bør tages alvorligt, da det er en meget vigtig opgave. Et tag skal være tæt og holde til alt slags vejr, så bygningen er beskyttet på bedste vis. Hvis et tag ikke er lagt korrekt, kan det have fatale konsekvenser for bygningen, hvilket bestemt ikke er ønskeligt for nogen.

Hos Hetag Nordjysk Tag A/S har vi mange års erfaring med tagdækning, hvilket gør os i stand til at løse både store og små opgaver. Ved hjælp af vores viden er det muligt at levere det samme optimale resultat hver gang for både private kunder og erhvervskunder.

 

Tagdækning er en kunst for stolte fagfolk

Når det kommer til tagdækning, er dit projekt ikke bare endnu en opgave for os. For os er hver tagopgave en ny start, hvor vi skal sørge for et slutresultat, som både du og vi er tilfredse med. Vi har fokus på kvalitet, hvorfor dit nye tag kommer til at holde i mange år ud i fremtiden.

Her hos Hetag Nordjysk Tag A/S er alle vores medarbejdere stolte fagfolk, der går op i at levere kvalitet. Et tag gør nemlig meget for en bygnings udtryk. Det er blandt andet en af grundene til, at vi gør meget ud af at rådgive og vejlede dig i forhold til den bedste løsning for dit tagprojekt. Skal vi komme forbi dig og se nærmere på dit tag?

Lad din lokale tagdækker tæt på Aars hjælpe dig i mål med dit tagprojekt

Ønsker du, at vi skal kigge forbi for derefter at give dig et gratis og uforpligtende tilbud? Det gør vi gerne, da vi altid er klar til at hjælpe vores kunder i mål med deres tagprojekt. Tag gerne kontakt til os snarest muligt, så vi kan få en snak om dine forventninger til dit nye tag.

Medarbejdere

Jan Glinvad

jan.glinvad@nordjysktag.dk
M. 40 83 93 08

 

 

Bente Glinvad

Kontakt os

Hetag Nordjysk Tag A/S
Hjallerup Erhvervspark 4B
9320 Hjallerup

CVR-nr. 20 29 14 43

 

98 28 40 19

Nyheder

Tagdækker udlært hos Hetag Nordjysk Tag A/S

Stort tillykke til Rasmus Glinvad, som blev udlært tagdækker fredag den 19. marts 2021. Han fik en flot sølvmedalje. Rasmus er udlært hos Hetag Nordjysk Tag. Stort tillykke med det flotte resultat! Rasmus Glinvad

Se mere

Hetag Nordjysk Tag A/S lapper utætheder hos Nellemanns Have

Der blev handlet hurtigt, da en kunde ringede med et utæt tag   Hetag Nordjysk Tag A/S har hjulpet Nellemanns Have med at sætte en stopper for utæthederne i deres skurvogn, som bruges til kantine. Havevennerne kontaktede firmaet en tirsdag, og inden dagen var...

Se mere

Arbejde vi er stolte af

Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havefront Plaza består af hele 84 ungdomsboliger og 31 ejerlejligheder samt erhverv….
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten Fronthuset der ligger på Eternitten i Aalborg er et unikt erhvervshus, der…
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd Nyt boligbyggeri i Bagsværd med tagdækning. Hetag Nordjysk Tag A/S har udført…

Kontakt dit lokale Hetag Tagdækning firma