Effektiv og grundig tagdækning i Hjørring

Hiv fat i os fra Hetag Nordjysk Tag A/S, hvis du søger en professionel og stabil tagdækker. Vi tilbyder vores service til store dele af Jylland herunder Hjørring og omegn.

Med en brancheerfaring, der rækker mere end 30 år tilbage, er Hetag Nordjysk Tag A/S din kompetente samarbejdspartner i tagdækning.

Vores service dækker både private boliger, industribyggerier og andet offentligt byggeri, og vores kompetencer inden for tagdækning kender ingen begrænsninger.

 

Himmelhøj service kombineret med et stærkt og fagligt arbejde

Er du på udkig efter grundig tagdækning, listedækning eller assistance til en helt unik opgave? Vi hos Hetag Nordjysk Tag A/S står altid til rådighed og tilgår enhver arbejdsopgave med stor motivation.

Søger du eksempelvis en tagdækker til en særpræget opgave, er vi klar til at skræddersy den bedste løsning til dig. Ingen opgave er for stor eller lille for vores dygtige fagfolk, som tilgår ethvert samarbejde med stor motivation.

Positivitet og en høj arbejdsmoral er en fast del af vores DNA. Vi gør en stor dyd ud af at lytte til alle vores kunders behov, så vi i fællesskab kan arbejde mod et tilfredsstillende resultat.

 

Vi fikser dig tag til UG – find det bedste tilbud her

Ingen opgaver er fuldstændig identiske, og derfor tilgår vi enhver opgave med stor respekt og omhu. Der findes ingen fast opskrift på et godt resultat, så skræddersyede løsninger er vejen frem i vores firma.

På den måde gør vi altid vores ypperste for at stille vores kunder tilfredse med et holdbart, gennemarbejdet og solidt resultat.

Hetag Nordjysk Tag A/S er din fleksible tagdækker, som sætter en ære i godt håndværk og ærlig rådgivning. Kontakt os i dag for et godt tilbud på tagdækning i Hjørring.

Medarbejdere

Jan Glinvad

jan.glinvad@nordjysktag.dk
M. 40 83 93 08

 

 

Bente Glinvad

Kontakt os

Hetag Nordjysk Tag A/S
Hjallerup Erhvervspark 4B
9320 Hjallerup

CVR-nr. 20 29 14 43

 

98 28 40 19

Nyheder

Tagdækker udlært hos Hetag Nordjysk Tag A/S

Stort tillykke til Rasmus Glinvad, som blev udlært tagdækker fredag den 19. marts 2021. Han fik en flot sølvmedalje. Rasmus er udlært hos Hetag Nordjysk Tag. Stort tillykke med det flotte resultat! Rasmus Glinvad

Se mere

Hetag Nordjysk Tag A/S lapper utætheder hos Nellemanns Have

Der blev handlet hurtigt, da en kunde ringede med et utæt tag   Hetag Nordjysk Tag A/S har hjulpet Nellemanns Have med at sætte en stopper for utæthederne i deres skurvogn, som bruges til kantine. Havevennerne kontaktede firmaet en tirsdag, og inden dagen var...

Se mere

Arbejde vi er stolte af

Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havefront Plaza består af hele 84 ungdomsboliger og 31 ejerlejligheder samt erhverv….
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten Fronthuset der ligger på Eternitten i Aalborg er et unikt erhvervshus, der…
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd Nyt boligbyggeri i Bagsværd med tagdækning. Hetag Nordjysk Tag A/S har udført…

Kontakt dit lokale Hetag Tagdækning firma