Effektiv og grundig tagdækning i Hjørring

Hiv fat i os fra Hetag Nordjysk Tag A/S, hvis du søger en professionel og stabil tagdækker. Vi tilbyder vores service til store dele af Jylland herunder Hjørring og omegn.

Med en brancheerfaring, der rækker mere end 30 år tilbage, er Hetag Nordjysk Tag A/S din kompetente samarbejdspartner i tagdækning.

Vores service dækker både private boliger, industribyggerier og andet offentligt byggeri, og vores kompetencer inden for tagdækning kender ingen begrænsninger.

 

Himmelhøj service kombineret med et stærkt og fagligt arbejde

Er du på udkig efter grundig tagdækning, listedækning eller assistance til en helt unik opgave? Vi hos Hetag Nordjysk Tag A/S står altid til rådighed og tilgår enhver arbejdsopgave med stor motivation.

Søger du eksempelvis en tagdækker til en særpræget opgave, er vi klar til at skræddersy den bedste løsning til dig. Ingen opgave er for stor eller lille for vores dygtige fagfolk, som tilgår ethvert samarbejde med stor motivation.

Positivitet og en høj arbejdsmoral er en fast del af vores DNA. Vi gør en stor dyd ud af at lytte til alle vores kunders behov, så vi i fællesskab kan arbejde mod et tilfredsstillende resultat.

 

Vi fikser dig tag til UG – find det bedste tilbud her

Ingen opgaver er fuldstændig identiske, og derfor tilgår vi enhver opgave med stor respekt og omhu. Der findes ingen fast opskrift på et godt resultat, så skræddersyede løsninger er vejen frem i vores firma.

På den måde gør vi altid vores ypperste for at stille vores kunder tilfredse med et holdbart, gennemarbejdet og solidt resultat.

Hetag Nordjysk Tag A/S er din fleksible tagdækker, som sætter en ære i godt håndværk og ærlig rådgivning. Kontakt os i dag for et godt tilbud på tagdækning i Hjørring.

Medarbejdere

Jan Glinvad

jan.glinvad@nordjysktag.dk
M. 40 83 93 08

 

 

Bente Glinvad

Kontakt os

Hetag Nordjysk Tag A/S
Hjallerup Erhvervspark 4B
9320 Hjallerup

CVR-nr. 20 29 14 43

 Persondatapolitik

98 28 40 19

Nyheder

To tagdækkere udlært hos Hetag Nordjysk Tag

Hetag Nordjysk Tag vil gerne lykønske vores to dygtige lærlinge, Christian og Michael, som blev udlært som tagdækkere 15. marts 2024. Vi er utroligt stolte af jeres hårde arbejde, dedikation og lærevillighed gennem hele uddannelsen.  Hos Hetag Nordjysk Tag ønsker vi...

Se mere

Hetag Nordjysk Tag støtter Aalborg Håndbold

Det er med stor glæde, at vi offentliggør, at Hetag Nordjysk Tag vil være samarbejdspartnere med Aalborg Håndbold i 2024. Som en lokal virksomhed er vi stolte af vores nordjyske rødder, og vi er glade for at kunne hjælpe lokal sport og bidrage til den passion, de...

Se mere

Arbejde vi er stolte af

Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havefront Plaza består af hele 84 ungdomsboliger og 31 ejerlejligheder samt erhverv….
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten Fronthuset der ligger på Eternitten i Aalborg er et unikt erhvervshus, der…
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd Nyt boligbyggeri i Bagsværd med tagdækning. Hetag Nordjysk Tag A/S har udført…

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling