Kvalitetsbevidst og seriøs tagdækker i Brønderslev

At få udført et tagprojekt er en tillidssag. Hos Hetag Nordjysk Tag A/S sætter vi en ære i altid at lave kvalitetsbevidst arbejde til en konkurrencedygtig pris. Vi er et seriøst tagfirma i nærheden Brønderslev, der har hjulpet både private og virksomheder med at få et holdbart og flot tag. Vælger du os til at varetage din opgave, er du i sikre hænder.

Vi udfører store såvel som små opgaver, så du skal endelig bare kontakte os, hvis du har et projekt, du gerne vil i gang med. Vi er specialister inden for tagdækning både, når det kommer til nybyg og renoveringer.

 

Dit tagprojekt tages alvorligt af dygtige fagfolk

Hos os er dit tagprojekt ikke bare endnu et projekt, vi skal have krydset af på listen. Vi tager nemlig alle vores opgaver alvorligt, da vi ved, hvor vigtigt et veludført og pænt tag er for enhver bolig og bygning.

Derudover samler vi på glade og tilfredse kunder. Vores dygtige fagfolk vil derfor sørge for, at der er en tæt dialog med dig under hele processen. Vi er altså med dig fra start til slut, da vi ønsker, at du skal føle dig tryg hele vejen. Opstår der spørgsmål undervejs, er vi klar til at besvare dem til enhver tid.

Vi varetager opgaver i Brønderslev og omegn. Bor du her, og har du et tagprojekt, så lad os få en snak om det.

Skal vi være din samarbejdspartner?

Er du på udkig efter en lokal og pålidelig samarbejdspartner til dit næste tagprojekt? Hos Hetag Nordjysk Tag A/S står vi klar til at komme forbi dig og hjælpe dig i mål med opgaven. Efter at vi har været ude hos dig og kigge på opgaven, sender vi et gratis og uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Medarbejdere

Jan Glinvad

jan.glinvad@nordjysktag.dk
M. 40 83 93 08

 

 

Bente Glinvad

Kontakt os

Hetag Nordjysk Tag A/S
Hjallerup Erhvervspark 4B
9320 Hjallerup

CVR-nr. 20 29 14 43

 Persondatapolitik

98 28 40 19

Nyheder

To tagdækkere udlært hos Hetag Nordjysk Tag

Hetag Nordjysk Tag vil gerne lykønske vores to dygtige lærlinge, Christian og Michael, som blev udlært som tagdækkere 15. marts 2024. Vi er utroligt stolte af jeres hårde arbejde, dedikation og lærevillighed gennem hele uddannelsen.  Hos Hetag Nordjysk Tag ønsker vi...

Se mere

Hetag Nordjysk Tag støtter Aalborg Håndbold

Det er med stor glæde, at vi offentliggør, at Hetag Nordjysk Tag vil være samarbejdspartnere med Aalborg Håndbold i 2024. Som en lokal virksomhed er vi stolte af vores nordjyske rødder, og vi er glade for at kunne hjælpe lokal sport og bidrage til den passion, de...

Se mere

Arbejde vi er stolte af

Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havefront Plaza består af hele 84 ungdomsboliger og 31 ejerlejligheder samt erhverv….
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten Fronthuset der ligger på Eternitten i Aalborg er et unikt erhvervshus, der…
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd Nyt boligbyggeri i Bagsværd med tagdækning. Hetag Nordjysk Tag A/S har udført…

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling