Tagdækker i Frederikshavn med fokus på tætte kunderelationer og et veludført arbejde

Et tag er en stor del af enhver bygning. Derfor bør taget være en prioritet for at vedligeholde en bolig eller en bygning. Hos Hetag Nordjysk Tag A/S ved vi, hvor vigtigt det er, at et tag er veludført ned til mindste detalje.

Hos os får du derfor hjælp fra en samarbejdspartner, der har grundighed, kvalitet og tætte kunderelationer i højsædet. Alt vores arbejde udføres til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Tagfirma med speciale i kvalitetsarbejde

Hos Hetag Nordjysk Tag A/S sætter vi en ære i at være et tagfirma med speciale inden for kvalitetsarbejde og tagpap. Det viser vi blandt andet ved at have faglærte medarbejdere, der går op i deres arbejde og har øje for selv de mindste detaljer.

Derudover gør vi udelukkende brug af de bedste materialer på markedet, da vi mener, at det kun er det bedste, der er godt nok for vores kunder. Vi ønsker, at vores arbejde skal leve op til dine ønsker og forventninger kvalitetsmæssigt, og hvad angår udseendet.

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller er der noget, du gerne vil have uddybet, skal du altid bare spørge os. Vi sætter pris på at have en tæt dialog med alle vores kunder, da det altid giver de bedste samarbejder.

Kontakt os i dag og få et gratis tilbud på dit tagprojekt i Frederikshavn

Skal du i gang med et projekt inden for tagdækning? Så ved vi, at det kan være svært at finde den rette samarbejdspartner. Du er altid velkommen til at kontakte os hos Hetag Nordjysk Tag A/S, så vi sammen kan finde ud af, om vi skal stå for dit tagprojekt.

Med os ved din side er du sikret et optimalt resultat, da vi har mange års erfaring og kan rådgive dig på bedste vis.

Medarbejdere

Jan Glinvad

jan.glinvad@nordjysktag.dk
M. 40 83 93 08

 

 

Bente Glinvad

Kontakt os

Hetag Nordjysk Tag A/S
Hjallerup Erhvervspark 4B
9320 Hjallerup

CVR-nr. 20 29 14 43

 Persondatapolitik

98 28 40 19

Nyheder

To tagdækkere udlært hos Hetag Nordjysk Tag

Hetag Nordjysk Tag vil gerne lykønske vores to dygtige lærlinge, Christian og Michael, som blev udlært som tagdækkere 15. marts 2024. Vi er utroligt stolte af jeres hårde arbejde, dedikation og lærevillighed gennem hele uddannelsen.  Hos Hetag Nordjysk Tag ønsker vi...

Se mere

Hetag Nordjysk Tag støtter Aalborg Håndbold

Det er med stor glæde, at vi offentliggør, at Hetag Nordjysk Tag vil være samarbejdspartnere med Aalborg Håndbold i 2024. Som en lokal virksomhed er vi stolte af vores nordjyske rødder, og vi er glade for at kunne hjælpe lokal sport og bidrage til den passion, de...

Se mere

Arbejde vi er stolte af

Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havefront Plaza består af hele 84 ungdomsboliger og 31 ejerlejligheder samt erhverv….
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten Fronthuset der ligger på Eternitten i Aalborg er et unikt erhvervshus, der…
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd Nyt boligbyggeri i Bagsværd med tagdækning. Hetag Nordjysk Tag A/S har udført…

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling