Tagdækker i Frederikshavn med fokus på tætte kunderelationer og et veludført arbejde

Et tag er en stor del af enhver bygning. Derfor bør taget være en prioritet for at vedligeholde en bolig eller en bygning. Hos Hetag Nordjysk Tag A/S ved vi, hvor vigtigt det er, at et tag er veludført ned til mindste detalje.

Hos os får du derfor hjælp fra en samarbejdspartner, der har grundighed, kvalitet og tætte kunderelationer i højsædet. Alt vores arbejde udføres til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Tagfirma med speciale i kvalitetsarbejde

Hos Hetag Nordjysk Tag A/S sætter vi en ære i at være et tagfirma med speciale inden for kvalitetsarbejde og tagpap. Det viser vi blandt andet ved at have faglærte medarbejdere, der går op i deres arbejde og har øje for selv de mindste detaljer.

Derudover gør vi udelukkende brug af de bedste materialer på markedet, da vi mener, at det kun er det bedste, der er godt nok for vores kunder. Vi ønsker, at vores arbejde skal leve op til dine ønsker og forventninger kvalitetsmæssigt, og hvad angår udseendet.

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller er der noget, du gerne vil have uddybet, skal du altid bare spørge os. Vi sætter pris på at have en tæt dialog med alle vores kunder, da det altid giver de bedste samarbejder.

Kontakt os i dag og få et gratis tilbud på dit tagprojekt i Frederikshavn

Skal du i gang med et projekt inden for tagdækning? Så ved vi, at det kan være svært at finde den rette samarbejdspartner. Du er altid velkommen til at kontakte os hos Hetag Nordjysk Tag A/S, så vi sammen kan finde ud af, om vi skal stå for dit tagprojekt.

Med os ved din side er du sikret et optimalt resultat, da vi har mange års erfaring og kan rådgive dig på bedste vis.

Medarbejdere

Jan Glinvad

jan.glinvad@nordjysktag.dk
M. 40 83 93 08

 

 

Bente Glinvad

Kontakt os

Hetag Nordjysk Tag A/S
Hjallerup Erhvervspark 4B
9320 Hjallerup

CVR-nr. 20 29 14 43

 

98 28 40 19

Nyheder

Tagdækker udlært hos Hetag Nordjysk Tag A/S

Stort tillykke til Rasmus Glinvad, som blev udlært tagdækker fredag den 19. marts 2021. Han fik en flot sølvmedalje. Rasmus er udlært hos Hetag Nordjysk Tag. Stort tillykke med det flotte resultat! Rasmus Glinvad

Se mere

Hetag Nordjysk Tag A/S lapper utætheder hos Nellemanns Have

Der blev handlet hurtigt, da en kunde ringede med et utæt tag   Hetag Nordjysk Tag A/S har hjulpet Nellemanns Have med at sætte en stopper for utæthederne i deres skurvogn, som bruges til kantine. Havevennerne kontaktede firmaet en tirsdag, og inden dagen var...

Se mere

Arbejde vi er stolte af

Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havefront Plaza består af hele 84 ungdomsboliger og 31 ejerlejligheder samt erhverv….
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten Fronthuset der ligger på Eternitten i Aalborg er et unikt erhvervshus, der…
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd Nyt boligbyggeri i Bagsværd med tagdækning. Hetag Nordjysk Tag A/S har udført…

Kontakt dit lokale Hetag Tagdækning firma