Tagdækker i Nørresundby med fokus på den højeste kvalitet

Hetag Nordjysk Tag A/S er et professionelt tagfirma med mange års erfaring og et væld af dygtige tagdækkere. Vi har i mange år hjulpet kunder i Nørresundby og omegn med tagdækning i den højeste kvalitet. Vores kunder er både private kunder og erhvervskunder med små og store opgaver.

Det kan være et stort projekt, når taget skal fikses, men for os er det ingen sag. Du er derfor i trygge hænder, da vi sørger for, at du får den rådgivning og vejledning, som du har brug for.

En samarbejdspartner inden for tagdækning med høje standarder

Går du ligesom os op i det mest optimale resultat? Vi kan forsikre dig, at Hetag Nordjysk Tag A/S er en samarbejdspartner med høje standarder, når det kommer til vores arbejde.

Vi går op i selv den mindste detalje, da vi ved, at det er afgørende for, at vores kunder bliver glade og tilfredse med deres tagprojekt. Ydermere lytter vi til alle dine ønsker og kommer gerne med forslag til, hvad der kan gøres bedre.

Ønsker du, at vi står for både nedtagning af et gammelt tag og lægningen af et nyt, så gør vi gerne det. Vi bortskaffer naturligvis det gamle tag efter alle regler og krav, da vi går meget op i at passe på miljøet. Du kan altså bare læne dig tilbage og glæde dig til dit nye tag.

Få et tilbud fra en professionel og dygtig tagdækker i Nørresundby

Ønsker du at hyre et tagfirma, der altid færdiggør arbejdet inden for den tidshorisont, der aftales? Så kan du regne med Hetag Nordjysk Tag A/S, da det er en af vores mange spidskompetencer.

Lyder vores firma som den rette samarbejdspartner for dig, skal du være velkommen til at kontakte os, så du kan komme godt i mål. Kontakt os allerede i dag for at få et gratis og uforpligtende tilbud fra en professionel og dygtig tagdækker.

Medarbejdere

Jan Glinvad

jan.glinvad@nordjysktag.dk
M. 40 83 93 08

 

 

Bente Glinvad

Kontakt os

Hetag Nordjysk Tag A/S
Hjallerup Erhvervspark 4B
9320 Hjallerup

CVR-nr. 20 29 14 43

 Persondatapolitik

98 28 40 19

Nyheder

To tagdækkere udlært hos Hetag Nordjysk Tag

Hetag Nordjysk Tag vil gerne lykønske vores to dygtige lærlinge, Christian og Michael, som blev udlært som tagdækkere 15. marts 2024. Vi er utroligt stolte af jeres hårde arbejde, dedikation og lærevillighed gennem hele uddannelsen.  Hos Hetag Nordjysk Tag ønsker vi...

Se mere

Hetag Nordjysk Tag støtter Aalborg Håndbold

Det er med stor glæde, at vi offentliggør, at Hetag Nordjysk Tag vil være samarbejdspartnere med Aalborg Håndbold i 2024. Som en lokal virksomhed er vi stolte af vores nordjyske rødder, og vi er glade for at kunne hjælpe lokal sport og bidrage til den passion, de...

Se mere

Arbejde vi er stolte af

Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havefront Plaza består af hele 84 ungdomsboliger og 31 ejerlejligheder samt erhverv….
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten Fronthuset der ligger på Eternitten i Aalborg er et unikt erhvervshus, der…
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd Nyt boligbyggeri i Bagsværd med tagdækning. Hetag Nordjysk Tag A/S har udført…

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling