Professionel tagdækning i Aalborg

Leder du efter et effektivt tagfirma, der kan klare enhver opgave for dig i Aalborg? Så står vi hos Hetag Nordjysk Tag A/S klar til at hjælpe dig.

 Vi har mere end 30 års erfaring som tagfirma og er specialister i enhver opgave under overskriften tagdækning.

 

Et team af professionelle fagfolk

Søger du grundig tagdækning, -isolering eller andet under samme kategori? Uanset hvilken specifik service, du søger, stiller vi altid et dygtigt og kompetent team til rådighed. Vores ekspertise spænder bredt som følge af vores lange brancheerfaring.

Hos Hetag Nordjysk Tag A/S har vi stor respekt for vores faglige arbejde såvel som for vores kunder. Derfor sætter vi en ære i at levere et godt og holdbart håndværk hver gang, så vi står bag din bedste serviceoplevelse.

Vores kompetencer inden for tagdækning kender ingen begrænsninger, og vi stiller derfor vores service til rådighed for både erhvervsfolk og private.

Som specialister i tagdækning skelner vi heller ikke mellem renovering og nybyggeri, men tilgår enhver arbejdsopgave med stor motivation og grundighed. Ingen opgaver er for store eller for små.

 

Har du brug for vejledning? Hent gode råd hos os

Vi hos Hetag Nordjysk Tag A/S står klar til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig videre i dit projekt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning om tagdækning.

Skal vi dele vores ekspertise med dig? Send os en e-mail. Ligesom i vores arbejde vil vi gøre vores ypperste for at hjælpe og finde frem til den bedste løsning for dig.

Medarbejdere

Jan Glinvad

jan.glinvad@nordjysktag.dk
M. 40 83 93 08

 

 

Bente Glinvad

Kontakt os

Hetag Nordjysk Tag A/S
Hjallerup Erhvervspark 4B
9320 Hjallerup

CVR-nr. 20 29 14 43

 

98 28 40 19

Nyheder

Tagdækker udlært hos Hetag Nordjysk Tag A/S

Stort tillykke til Rasmus Glinvad, som blev udlært tagdækker fredag den 19. marts 2021. Han fik en flot sølvmedalje. Rasmus er udlært hos Hetag Nordjysk Tag. Stort tillykke med det flotte resultat! Rasmus Glinvad

Se mere

Hetag Nordjysk Tag A/S lapper utætheder hos Nellemanns Have

Der blev handlet hurtigt, da en kunde ringede med et utæt tag   Hetag Nordjysk Tag A/S har hjulpet Nellemanns Have med at sætte en stopper for utæthederne i deres skurvogn, som bruges til kantine. Havevennerne kontaktede firmaet en tirsdag, og inden dagen var...

Se mere

Arbejde vi er stolte af

Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havefront Plaza består af hele 84 ungdomsboliger og 31 ejerlejligheder samt erhverv….
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten Fronthuset der ligger på Eternitten i Aalborg er et unikt erhvervshus, der…
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd Nyt boligbyggeri i Bagsværd med tagdækning. Hetag Nordjysk Tag A/S har udført…

Kontakt dit lokale Hetag Tagdækning firma