Professionel tagdækning i Aalborg

Leder du efter et effektivt tagfirma, der kan klare enhver opgave for dig i Aalborg? Så står vi hos Hetag Nordjysk Tag A/S klar til at hjælpe dig.

 Vi har mere end 30 års erfaring som tagfirma og er specialister i enhver opgave under overskriften tagdækning.

 

Et team af professionelle fagfolk

Søger du grundig tagdækning, -isolering eller andet under samme kategori? Uanset hvilken specifik service, du søger, stiller vi altid et dygtigt og kompetent team til rådighed. Vores ekspertise spænder bredt som følge af vores lange brancheerfaring.

Hos Hetag Nordjysk Tag A/S har vi stor respekt for vores faglige arbejde såvel som for vores kunder. Derfor sætter vi en ære i at levere et godt og holdbart håndværk hver gang, så vi står bag din bedste serviceoplevelse.

Vores kompetencer inden for tagdækning kender ingen begrænsninger, og vi stiller derfor vores service til rådighed for både erhvervsfolk og private.

Som specialister i tagdækning skelner vi heller ikke mellem renovering og nybyggeri, men tilgår enhver arbejdsopgave med stor motivation og grundighed. Ingen opgaver er for store eller for små.

 

Har du brug for vejledning? Hent gode råd hos os

Vi hos Hetag Nordjysk Tag A/S står klar til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig videre i dit projekt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning om tagdækning.

Skal vi dele vores ekspertise med dig? Send os en e-mail. Ligesom i vores arbejde vil vi gøre vores ypperste for at hjælpe og finde frem til den bedste løsning for dig.

Medarbejdere

Jan Glinvad

jan.glinvad@nordjysktag.dk
M. 40 83 93 08

 

 

Bente Glinvad

Kontakt os

Hetag Nordjysk Tag A/S
Hjallerup Erhvervspark 4B
9320 Hjallerup

CVR-nr. 20 29 14 43

 Persondatapolitik

98 28 40 19

Nyheder

To tagdækkere udlært hos Hetag Nordjysk Tag

Hetag Nordjysk Tag vil gerne lykønske vores to dygtige lærlinge, Christian og Michael, som blev udlært som tagdækkere 15. marts 2024. Vi er utroligt stolte af jeres hårde arbejde, dedikation og lærevillighed gennem hele uddannelsen.  Hos Hetag Nordjysk Tag ønsker vi...

Se mere

Hetag Nordjysk Tag støtter Aalborg Håndbold

Det er med stor glæde, at vi offentliggør, at Hetag Nordjysk Tag vil være samarbejdspartnere med Aalborg Håndbold i 2024. Som en lokal virksomhed er vi stolte af vores nordjyske rødder, og vi er glade for at kunne hjælpe lokal sport og bidrage til den passion, de...

Se mere

Arbejde vi er stolte af

Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havnefront
Plaza på Aalborg havefront Plaza består af hele 84 ungdomsboliger og 31 ejerlejligheder samt erhverv….
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten
Fronthuset på Eternitten Fronthuset der ligger på Eternitten i Aalborg er et unikt erhvervshus, der…
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd
Boligbyggeri i Bagsværd Nyt boligbyggeri i Bagsværd med tagdækning. Hetag Nordjysk Tag A/S har udført…

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling