Effektiv og korrekt tagdækning i Ballerup

Skal du have fat i en tagdækker i Ballerup, der arbejder effektivt og sørger for en korrekt tagdækning? Så har du netop fundet den helt rette tagdækker. Vi er et firma med en stor erfaring med alt inden for tagdækning.

Uanset om du har en stor eller en lille opgave, er privatkunde eller erhvervskunde, så er vi her hos Hetag JK Tagentreprise A/S parate til at hjælpe dig med dit projekt. Tøv ikke med at henvende dig, hvis du ønsker et resultat, som du bliver glad for og ovenud tilfreds med.

 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Den største grund til, at Hetag JK Tagentreprise A/S har så mange glade og tilfredse kunder, er, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Faktisk er vores kendetegn, at vi til alle tider udfører kvalitetsarbejde.

Selvom vores tagdækning altid er i en høj kvalitet, så bruger vi ikke en masse unødig tid på arbejdet. Vi har en masse erfaring, da vi er eksperter inden for tagdækning, og derfor kan vi udføre kvalitetsbevidst arbejde, mens vi samtidigt er effektive.

Der er også andre grunde til, at vi er populære hos kunderne. Vi overholder vores aftaler og efterlader aldrig vores kunder før, at de er fuldstændig tilfredse med resultatet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud fra din erfarne tagdækker i Ballerup allerede i dag

Hos Hetag JK Tagentreprise A/S er vi altid klar til at hjælpe kunder i mål med deres opgave i Ballerup og omegn. Vi påtager os også gerne dit projekt, så kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Medarbejdere

Jan Birkemose

Jan Birkemose

Direktør

Jan.birkemose@jk-tag.dk
T. 61 51 48 79

 

Kontakt os

Hetag JK Tagentreprise A/S
Hobrovej 18
2610 Rødovre

CVR-nr. 15 99 02 95

 Persondatapolitik

Nyheder

Løbere fik nyt look fra Hetag JK Tagentreprise

Lokale løbere har fået et nyt look takket være Hetag JK Tagentreprises sponsorering af løbetøj til klubben. Vi er glade for at kunne støtte den lokale løbeklub, og ser frem til at følge deres fortsatte succes på stierne.

Se mere
Arbejde vi er stolte af

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling