Der var høj solskin og blå himmel, da årets første løb i DM Motocrossserien, hvor Hetag Tagdækning er storsponsor, løb af stablen. Det skete søndag den 21. april på bane Nisseringen i Næstved.

Her mødte et begejstret publikum op for at overvære maskinklasserne MX1, MX2 og Junior 125cc U18. I de forskellige klasser var der både nye debutanter og forsvarende mestre, som gav hinanden kamp til stregen for at snuppe heatsejren. Der var spænding fra første løb, og masser af action, som de tilstedeværende tilskuere kunne følge med i.

I MX 1-klassen løb svenske Jonathan Bengtsson 1. pladsens, mens den MX1-debutanten Jakob Kjær Nielsen og den forsvarende mester Nichlas Bjerregaard sikrede sig 2. og 3. pladsen.

I MX 2-klassen gik sejren til den forsvarende mester Mathias Jørgensen, mens Glen Meier og Mads Sjøholm sikrede sig 2. og 3. pladsen.

Der var gang i den unge generation, da Junior 125cc U18-klassen blev skudt i gang. Her vandt Kasper Dehnhardt begge heat og løb ultimativ med 1. pladsen, mens 2. og 3. pladsen gik til William Kleemans og Zander Albertsen.

Den kommende kalender for serien ser således ud: 5. maj – Randers, 19. maj – Holstebro, 16. juni – Aalborg, 8. september – Svendborg, 22. september – Sønderborg.

Alle hos Hetag Tagdækning glæder sig til fortsat at følge med DM Motocross-løbene.

Fotograf: Andreas Ebbesen, AssassinPics

Fotograf: Louise Jensen-Petersen, MX777Photographer