Der var højt humør og god stemning, da 6 friske løbere fra Slagelse Motionsklub deltog i Copenhagen Marathon søndag den 19. maj. Deltagerne fra Slagelse er sponsoreret af Hetag Tagdækning, hvor vi aktivt følger med i deres mange løb.

I år kunne CPH Marathon fejrer deres 40-års jubilæum. Hele hovedstaden deltog i fejringen af den 40. udgave af det årlige maraton. Langs hele ruten blev både løberne og tilskuerne mødt med musik og underholdning i mange forskellige former. Folk i alle aldre var mødt op for at heppe på de mange løbere, der kæmpede sig igennem de 42,195 km.

I dagene op til jubilæumsløbet blev der også budt på aktiviteter og events for hele familien. Blandt andet var der arrangeret et Mini Maraton for børn og en Teen Run for teenagere.

Udover 40-års jubilæum, kunne der også fejres flere rekorder til årets CPH Marathon. Der blev slået rekord på både deltagerantal og antal løbere der gennemførte de 42,195 km.

Derudover løb kenyanske Jackson Kibet Limo det hurtigste maraton, der er løbet på dansk jord til CPH Marathon. Ligeledes slog Etalemahu Zeleke Habtewold fra Etiopien maratonrekord for kvinder på dansk jord.

Hetag Tagdækning ønsker løberne fra Slagelse Motionsklub tillykke med deres flotte deltagelse og er stolte over at være en del af klubbens støtte.