Lørdag den 6. april blev vinderne af årets DM i Skills kåret. I tre hele dage har de dygtigste deltagerne indenfor forskellige fag konkurreret mod hinanden for at vinde titlen som Danmarksmester til DM i Skills 2019.

Det var derfor med stor glæde og stolthed da Hetag Tagdækning Syd tagdækker-lærlingen Nicolai Junge Mikkelsen vandt den eftertragtede titel, som Danmarksmester indenfor tagdækning til årets DM i Skills.

Titlen vidner om høj faglighed, stor koncentration og præcision, som gjorde at Nicolai løb med sejren over de øvrige deltagere, som indbefattede Danmarks dygtigste lærlinge indenfor tagdækning.

Opgaven, som Nicolai og de øvrige deltagere udførte, bestod af to individuelle opgaver: Tagdækning af et fladt tag og tagdækning af skråtag med vindue og lister. Deltagerne havde 21 timer til at udføre de to tagopgaver.

Efter at have vundet titlen udtalte Nicolai Junge Mikkelsen ”Det var ikke så slemt, da de til kåringen råbte fagene op, der begyndte med A, B og C, men da de kom til S, begyndte jeg at blive nervøs. Jeg havde ikke regnet med at vinde, men jeg havde håbet på det. Jeg har ikke ringet til min mester endnu, men jeg glæder mig til at fortælle ham, at jeg har vundet,”

Fra Hetag Tagdækning Syd og hele Hetag Tagdækning-kæden ønsker vi Nicolai Junge Mikkelsen og hans mester stort tillykke med den imponerende titel, som bevidner tagdækker-lærlingens store faglighed og professionelle evner.