Påbrænding af tagpap

Påbrænding af tagpap: Vi klarer opgaven for dig

Det er ikke en ”gør det selv-opgave” at skifte taget.

Vil du for alt i verden gerne undgå utætheder, der kan skabe fugt i bygningens konstruktion? Det er afgørende, at arbejdet udføres konsekvent og sikkert, så regn, fygesne eller slud bliver forhindret i at trænge ind under tagpappet og forårsage større skader.

Vi har mange års erfaring med påbrænding af tagpap, og vi håndterer den krævende opgave fra start til slut. Det er din garanti for et solidt resultat, som sikrer din bygning den længste levetid.

Vi garanterer taget en lang levetid

Det kan hurtigt blive dyrt at lægge et stærkt tag, og netop derfor bør det gøres rigtigt fra begyndelsen. Vi ved, hvad det kræver, så du kan trygt overlade hele udskiftningen af taget til os. Året rundt håndterer vi både store og små udfordringer. Med afsæt i solidt håndværk står vi til rådighed med kyndig vejledning og kompetent sparring fra start til slut.

Vil du opnå den længste holdbarhed på taget? Når tagpap påbrændes korrekt fra begyndelsen, kan det ligge under taget i op mod 50 år, hvis der vælges en 2-lags løsning monteret af en fagmand.

Påbrænding af tagpap – sådan gør vi

Påbrænding af tagpap kræver professionelt udstyr. Når vi møder op på matriklen, medbringer vi både det særlige udstyr og de nødvendige materialer, så monteringen forløber hurtigt og ikke er til gene for dig.

Kender du de forskellige typer af tagpap? Der findes to varianter: En selvklæbende, som typisk anvendes af private, og en professionel udgave. Vi anvender naturligvis den sidste, som vi brænder fast med en svejser. På den måde kan vi på bedste vis sikre bygningen mod udefrakommende fugt, hvad enten tagpappet brændes på større eller mindre flader.

Den metode forlænger tagets levetid markant, og du går derfor en tryg fremtid i møde.

Læs også:
Påsvejsning af tagpap
Udskiftning af tagpap

Tagpap påbrænding

Hvad kan vi gøre for dig?

Den rigtige samarbejdspartner er afgørende, når store renoveringer eller udskiftninger i boligen skal eksekveres. Søger du efter en stabil og pålidelig sparringspartner? Du kan trygt overlade påbrænding af tagpap til os. Vi er kendt for at udføre kvalitetsarbejde med udgangspunkt i dine ønsker.

Vores tagdækkere er uddannede fagfolk, der med mange års erfaring på CV’et kender faget indgående. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling