Sommerhuse med listedækning

Et tag der fuldender udtrykket

I samspil med resten af byggeriet

Bygherre

Privat kunde

År

2009 / 2011

Hetag Morsø Tagdækning A/S har lagt listedækning på tre sommerhuse i Vrist Strand.

Listedækning kan være svaret, når taget skal være en del af udtrykket. Dette valg er især populært, da den kan bruges på skrå tage, hvor den giver de ellers glatter overflade karakter og samspil med resten af byggeriet.

Listedækning er perfekt, hvis taget skal være en del af bygningens udtryk. Derfor er det oftest en interessant løsning for mange arkitekter samt private ejere, der vælger tagdækning på villaen.

Derudover er listedækning en metode, der rigtigt udført, sikrer taget mod fugtskader, da listerne løfter taget fra underlaget.

Tagpap er også et ideelt i det barske miljø, som man oftest ser i sommerhusområder. Materialet skal kunne holde til skarp sol, havsalt og sandblæsning, som typisk følger med sommerhusenes placering tæt på havet og stranden.

I dette tilfælde giver tagdækning sommerhusene et elegant og simpelt udtryk, som falder godt ind i de naturskønne omgivelser.

Velegnet til de barske kystområder

Den danskproducerede tagpap, er det udviklet til det danske vejr. Derfor egner tagpappen sig sommerhuse, der ofte ligger i områder med havsalt, skarp sol og sandblæsning.

Vi er en landsdækkende kæde af professionelle tagdækkere.
Find din lokale Hetag her.

Gå på opdagelse i flere af vores projekter