Tagfirma i Middelfart der tilbyder tagdækning

En tagdækker i Middelfart du kan stole på

For at kunne føle dig tryg under hele processen med at få nyt tag kræver det en tagdækker, som du kan stole på hele vejen. Hos Hetag Fyn A/S tager vi aldrig let på et tagprojekt, da det er en meget vigtig opgave. Hvis et tag ikke er udført rigtigt, får det konsekvenser på den lange bane, og det ønsker vi ikke sker for vores kunder.

Vi er et firma med speciale i tagdækning. Vi er altid yderst effektive, men har på samme tid in mente, at kvaliteten af vores arbejde skal være helt i top. Desuden påtager vi os opgaver for både private, det offentlige samt erhverv og industrien. Uanset opgaven leverer vi et optimalt resultat, som vores kunder kan være glade for.

Vi har et tæt samarbejde om tagdækning med alle vores kunder

For os er det alfa og omega, at vi har et tæt samarbejde med vores kunder fra start til slut. Det gør nemlig, at du kan føle dig tryg gennem hele processen og bare glæde dig til at se det færdige resultat, som du kan nyde i mange år frem i tiden.

Det tætte samarbejde starter med, at vi har en dialog om, hvilke ønsker du har til dit nye tag. I dialogen mellem dig og os kommer vi altid med rådgivning og vejledning i forhold til, hvilken løsning der er den bedste i dit tilfælde. Gennem resten af processen holder vi dig hele tiden opdateret omkring, hvad der sker.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud fra et seriøst tagfirma i Middelfart?

Det er lige meget, om du har et stort eller et mindre tagprojekt, så giver vi dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Uanset om det er en opgave, der er ligetil eller udfordrende, så glæder vi os til at hjælpe dig med den. Intet er for stort eller for småt og heller ikke for nemt eller for besværligt. Hos Hetag Fyn A/S sætter vi bare en ære i at lave det bedste resultat for dig.

Medarbejdere

Carsten Ovesen

Carsten Ovesen

Direktør

cao@hetagfyn.dk

M. 51 46 55 54

Rene Pedersen

Rene Pedersen

Entrepriseleder

Annette Nielsen

Annette Nielsen

Bogholder

Kontakt os

Hetag Fyn A/S
Industrivej 2
5750 Ringe

CVR-nr. 29 92 60 85

Åbningstider
Man. – fre.: 8.00 – 17.00

Persondatapolitik

Nyheder

Arbejde vi er stolte af

Vejle Psykiatri
Vejle Psykiatri
Vejle Psykiatri Det nybyggede psykiatrisygehus på Nordbanen i Vejle udgør 17.000 kvadratmeter, der er fordelt…
Kontorhus på Kalvebod Brygge
Kontorhus på Kalvebod Brygge
Kontorhus på Kalvebod Brygge Endnu et spændende projekt er afsluttet hos Hetag Byens Tag A/S.Nybyggeriet…

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling