Tagdækning i Esbjerg med fokus på kvalitet

Skal du have udført tagdækning eller en renovering af dit tag? Hos Hetag Tagdækning Syd A/S er vi eksperter inden for tagdækning og hjælper dig gerne med at komme i mål med dit næste projekt. Vi er eksperter inden for tagdækning og ved, hvad der skal til for at levere et tilfredsstillende resultat.

Vi sætter en ære i et godt udført arbejde og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Dog er kvalitet ikke vores eneste fokus. For os er det ligeledes vigtigt, at du får et flot og langtidsholdbart tag. Herved kan du nyde dit nye tag, og du skal ikke bekymre dig om at få det skiftet eller lavet lige med det samme igen.

Vi tilbyder tagdækning for både private og erhverv i Esbjerg og omegn. Så hvis du er på udkig efter en samarbejdspartner, der lægger vægt på både kvalitet, æstetik og holdbarhed, er vi det rette valg for dig.

Hetag Syd

Grundigt og effektivt tagfirma med kunden i centrum

Hetag Tagdækning Syd A/S er et tagfirma, der sætter pris på et godt samarbejde med vores kunder. Vi gør alt for, at du føler dig tryg under hele processen, hvorfor vi overholder deadlines og aftaler. Derudover er vi glade for en tæt dialog og holder dig opdateret, så du ved, hvordan det går med projektet.

Lige fra starten af lytter vi til dine ønsker og behov, så du ender med en løsning, der lever op til dine forventninger. Vælger du os som din tagdækker i Esbjerg, sikrer vi, at du står med et gennemarbejdet og professionelt slutresultat.

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale tagdækker i Esbjerg

Ønsker du hjælp fra en lokal tagdækker i Esbjerg, står vi klar til at varetage opgaven for dig. Vi kommer ud til dig og besigtiger opgaven, hvorefter du får et gratis og uforpligtende tilbud. Tag kontakt til os i dag, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Medarbejdere

Roland Midtgaard

Roland Midtgaard

Direktør / Medejer

rs@hetag.dk
M. 2099 3070

Niels Grønne

Niels Grønne

Entreprisechef / Medejer

ng@hetag.dk
M. 4080 4035

Morten Gregersen

Morten Gregersen

Servicechef / Medejer

mg@hetag.dk
M. 4080 4022

Henriette Christensen

Henriette Christensen

Beregner

hc@hetag.dk
T. 7675 2626

Brian Andersen

Brian Andersen

Beregner

ba@hetag.dk
T. 7675 2626

Kontakt os

Hetag Tagdækning Syd A/S
Lundagervej 16
8722 Hedensted

CVR-nr. 31 26 17 75

Åbningstider
Man. – tor.: 7.00 – 16.00
Fre.: 7.00 – 13.00

Persondatapolitik

Nyheder

Tagdækker udlært hos Hetag Tagdækning Syd A/S

Stort tillykke til Victor Amby Petersen, som blev udlært tagdækker onsdag den 15. marts 2023. Han fik en flot bronzemedalje. Victor er udlært hos Hetag Tagdækning Syd A/S, hvor han også fortsætter som tagdækker efterfølgende. Sort tillykke med det flotte...

Se mere
Arbejde vi er stolte af
Garage med udsigt
Garage med udsigt
Garage med udsigt Hetag Tagdækning Syd A/S har udført tagdækning med tagpap på en nybygget…
DLG hovedkontor
DLG hovedkontor
DLG hovedkontor i Fredericia Mandag d. 29. juni mødte de første medarbejdere ind i DLG’s…
Det ny Tirpitz
Det ny Tirpitz
Det ny Tirpitz Det nye Tirpitz ligger i Blåvand og er en del af Vardemuseerne. Det er…

Kontakt din lokale Hetag Tagdækning afdeling